Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naučila ih odgovornosti

Majka otkrila odličan trik kako zabaviti djecu i održati kuću čistom; izazvala pozitivne reakcije

Facebook
23.03.2020.
u 17:00

Djeca u današnje vrijeme imaju više slobodnog vremena, ali njihovi roditelji drže ih produktivnima različitim trikovima.

Za vrijeme pandemije koronavirusa, sve više škola u različitim državama se zatvara te djeca ostaju doma i imaju više slobodnog vremena. Kako bi im dan bio proveden produktivno, sve više mama smišlja načine kako bi im ispunili vrijeme, a i na isti način kako bi obavili sve svoje obaveze i kućanske poslove, prenosi Daily Mail.

Pogledajte koko razgovarati s djecom o pandemiji koronavirusa:

Jedna majka podijelila je svoj trik kako zabavlja svoju djecu tijekom socijalnog distanciranja te drži svoju kuću urednom i čistom. Na svom Facebook profilu objavila je fotografiju kućanskih poslova koje njezina djeca moraju obaviti za vrijeme dana, a zauzvrat će dobiti nagradu koja će odrediti kako će provesti svoje slobodno vrijeme.

Foto: Facebook/RTL

Svaki kućanski posao iznosi određenu količinu ‘novaca’, to jest lažnog novaca iz igre Monopoly, kojim onda njen sin može ‘kupiti’ aktivnost koju želi, poput odmaranja, igranje videoigrica te kupovanje grickalica i slatkiša. Njezina objava izazvala je veliku pozitivnu reakciju te oduševila druge roditelje.

“Psihijatar mog sina preporučio je ovakav sistem, ali ga još nisam isprobala. Ovo mi je postala prava inspiracija da ga probam”, glasio je jedan komentar, dok su se drugi složili: “Naprosto obožavam ovu ideju, stvarno je moram isprobati.” Neki su potvrdili njezinu odličnu ideju rekavši kako je koriste već godinama te su naučili njihovu djecu koliko je važno obavljanje kućanskih poslova.

Pogledajte kako pomoći osobama u samoizolaciji, ako se brinete za njihovo mentalno zdravlje:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije