Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba samo jedna stvar

Majka otkrila odličan trik kako olakšati bol od rasta zubića: 'Ovo stvarno radi čuda'

TikTok
27.05.2020.
u 12:30

Rast dječjih zubi neugodan je i za djecu i za roditelje, ali ovaje jednostavan trik svima će olakšati muke.

Roditelji znaju kakva je muka kada djeci počnu rasti zubi te na sve načine pokušavaju olakšati svojim mališanima i smanjiti im bol. Iako postoje mnogi proizvodi za smanjivanje boli, jedna majka podijelila je kako ona smanjuje svojoj djeci bol sa stvarima koje već ima doma, prenosi metro.co.uk.

Janey, poznatija kao Mommy Academy je na svom TikTok profilu podijelila video koji objašnjava kako napraviti rješenje za dječje zube od samo jedne krpe. Video počinje tako što uzme krpu za djecu te je namoči hladnom vodom. Zatim ih zarola i stavi u metalnu posudu za muffine. Posudu stavi  u zamrzivač na pola sata i zatim tu krpu da svojoj djeci. Upozorava samo da se krpe drže u zamrzivaču 15 do 20 minuta, kako se ne bi stvorio led.

@mommyacademy

Easy frozen washcloth teething ring ##newmomlife ##newmommy ##babytips ##babyteething ##teethingbaby ##momlifehack ##momhack

♬ Say So - Doja Cat

Njezin video skupio je više od 95 tisuća lajkova, a roditelji su bili oduševljeni njezinom jednostavnom idejom. “Moja beba upravo prolazi kroz ovaj proces i ovo je upravo taj odličan trik koji sam tražila”, komentirala je jedna korisnica. “Ovo stvarno radi čuda”, složila se jedna majka. “Ovo je savršeno! Pomoglo nam je da preživimo četvrti zub, a vidim još jedan da dolazi”, glasio je jedan komentar.

Pogledajte kako se radi 'Doodle challenge' koji je zavladao društvenim mrežama:

 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar tabadjija
tabadjija
13:51 27.05.2020.

Nuspojava, upala grla

Avatar KimberlyEJ78
KimberlyEJ78
20:38 28.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​​v​​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije