Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Majka pokazala odličan trik za spremanje dječjih bodija: 'Hvala ti, uštedjelo mi je puno prostora!'

TikTok
21.05.2020.
u 16:35

Odjeća često zauzima previše mjesta u ormarima, a ova majka sada je podijelila svoj trik kako složiti dječje bodije za lakše spremanje.

Roditelji nemaju puno vremena za brigu oko slaganja i spremanja odjeće, tako da nije ni čudo da je ovaj lagan trik za spremanje dječjih bodija oduševio korisnike društvenih mreža, prenosi metro.co.uk.

Majka dvoje djece, Diana, na svom TikTok profilu pokazala je kako jednostavno složiti dječji bodi tako da stane i u najmanje prostore te se svugdje može ponijeti. Kako bi započela svoje spremanje, prvo ga stavi na stol te rukave okrene prema unutra. Zatim krene rolati bodi od početka pa sve do dugmadi za zatvaranje.

@mum.of.kay.n.fred

Parent Hack❤️ ##foryou ##tiktokmom ##tiktokbaby ##fyp ##lifehack ##hack ##momhack ##babyhack ##yourwelcome ##over30club

♬ Say So - Doja Cat

Zatim preokrene bodi te zatvori gumbe, osiguravši tako da bodi ostane na jednom mjestu. Na kraju trika, bodi stane i u najmanje torbice i ladice. Mnogi roditelji bili su oduševljeni njezinom idejom te pohvalili njezinu domišljatost.

“Hvala ti puno na ovome! Uštedjelo mi je puno prostora”, komentirala je jedna korisnica. “Ajme, ovo ću isprobati odmah sutra”, glasio je jedan komentar. “Da sam bar ovo prije znala. Sada ću barem znati za svoje drugo dijete”, komentirala je jedna majka. “Imam četvero djece i tek sam sad naučila ovo”, našalila se jedna korisnica.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije