Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna ideja

Majka otkrila odličan trik: Evo kako ćete lako očistiti mrlje od ulja s odjeće!

TikTok
25.05.2021.
u 16:30

“Trebalo mi je ovo! Mrlje od ulja su moj najgori neprijatelj”, komentirala je jedna korisnica

Mrlje od ulja su najgore, ali nisu nemoguće za očistiti. Jedna žena otkrila je svoj trik kako ukloniti ulje s odjeće i kaže kako djeluje svaki put. Carolina McCauley iz Pertha, Australija ima jednostavno rješenje, a sve što je potrebno je soda bikarbona, deterdžent za pranje rublja, kuhinjska krpa, voda i četkica za zube, kako prenosi Metro.

Njezina metoda ne može biti jednostavnija. Započnite uklanjanjem viška ulja kuhinjskom krpom. I važno je tapkati! Nikako nemojte trljati jer će to pogoršati samu mrlju.

@carolina.mccauley

🛢 How to remove Oil Stains from clothing 👚 #laundrytips #laundrymagic #laundrytok #cleantok #selftaught

♬ Mr. Sandman - The Chordettes

Nakon što uklonite višak ulja, nanesite malo sode bikarbone na mrlju. Ostavite je jedan sat kako bi imala priliku upiti ulje. Zatim u jednu šalicu vode dodajte jeda čep deterdženta za pranje rublja i dobro promiješajte. 

Starom četkicom za zube nježno nanesite smjesu na mrlju prekrivenu sodom bikarbonom. Zatim stavite u perilicu rublja i upalite je na redoviti ciklus. 

Nakon što je svoj trik podijelila na TikToku, brzo je oduševila mnoge. “Trebalo mi je ovo! Mrlje od ulja su moj najgori neprijatelj”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga rekla: “Ovo je fantastično, hvala na dijeljenju!”

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije