Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ih briga za kritike

Majka i kći trudne u isto vrijeme: ‘Ljudi kažu da je to jako čudno, ali nama je super’

Tik Tok
23.11.2022.
u 09:30

Priscilla je svoju trudnoću obznanila u videu koji je objavila u kolovozu. Ona i njezina majka bile su u automobilu, a Priscilla ju je tada obavijestila da će za osam mjeseci postati majka, čime će ona postati baka

Jedna žena uzvratila je 'trolovima' nakon što su joj ostavljali komentare na društvenim mrežama da je jako čudno i neprirodno što su ona i njezina majka trudne u isto vrijeme. Priscilla je na Tik Toku podijelila video sebe i mame, u kojem su obje u uskim haljinama i pokazuju svoje trudničke trbuhe, piše The Sun.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Naslov videa je glasio: "Ti i tvoja mama ste trudne u isto vrijeme? To je jako čudno", referirajući se na ružne komentare koje su dobivale, a u videu su majka i kći pjevale, pokazujući na svoje trudničke trbuhe. Čini se da je Priscillina majka puno duže trudna nego njezina kći jer je njezin trbuh vidljivo veći. 

Priscilla je svoju trudnoću obznanila u videu koji je objavila u kolovozu. Ona i njezina majka bile su u automobilu, a Priscilla ju je tada obavijestila da će za osam mjeseci postati majka, čime će ona postati baka. 

@cill.doggg

 

♬ Kute & Neat - Sasique

U opisu videa napisale su da je njima ova situacija sjajna, no korisnici koji su pogledali video i dalje su većinom bili složni u tome da je to neobično.

- Ovo je tako čudno - napisala je jedna korisnica.

- Djeca će biti jako zbunjena - dodala je druga.

No, nisu svi bili istog mišljenja, pa su tako neki pisali kako je njima to zapravo sjajno. 

"Moja majka i baka su bile trudne u isto vrijeme i meni je to preslatko", pisalo je u jednom komentaru, dok je drugi glasio: "Ja sam zatrudnjela deset tjedana prije svoje mame i mislim da je to divno. Djeca će nam odrasti skupa."

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'  

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Dr Evil
Dr Evil
23:01 25.11.2022.

Kakav je bio tulum bit će dobro ako ne budu lajali

ZV
zvezdomor
10:47 23.11.2022.

Isti dan , isto mjesto , isti ćaća...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije