Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala se

Žena ispričala: ‘Mislila sam da sam upoznala savršenog muškarca, a onda sam dobila iznenađujuću poruku na Facebooku’

Tik Tok
22.11.2022.
u 12:30

Nakon što se zaista zainteresirala za tog muškarca i nakon što je svojim prijateljicama počela pričati o njemu kao da to postaje stvarno ozbiljno, on je samo odjednom prestao slati i odgovarati na poruke

Ono što je zanimljivo i uzbudljivo u online upoznavanjima je da su mogućnosti beskrajne, a među brojnim korisnicima bi se mogao nalaziti i vaš budući partner. Nažalost, nerijetko se dogodi da prilikom upoznavanja na aplikacijama, naletite na nekoga s ne tako čistim namjerama, piše The Sun.

Upravo to dogodilo se jednoj ženi koja je na svom profilu @datingprofiledr, ispričala kakav je osjećaj biti u svijetu aplikacija za upoznavanje sa 40 godina. 

U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava:

1/16

- Moram na početku naglasiti da sam izbrisala profile s aplikacija za upoznavanje jer sam naučila svoju lekciju - rekla je.

Naime, prije nekoliko mjeseci na jednoj od aplikacija spojila se s jednim, kako joj se činilo, fantastičnim muškarcem. 

- Bio je malo stariji od mene i činio se odličnim. Išli smo na čak tri spoja i činilo se da sve ide i više nego dobro - nastavila je.

Nakon što se zaista zainteresirala za tog muškarca i nakon što je svojim prijateljicama počela pričati o njemu kao da to postaje stvarno ozbiljno, on je samo odjednom prestao slati i odgovarati na poruke. Nešto kasnije, 40-godišnja žena je na Facebooku dobila poruku od djevojke s kojom je nekad išla u srednju školu.

"Otkuda ga poznaješ?", stajalo je u tekstu uz muškarčevu fotografiju. Odmah joj je odgovorila da se spojila s muškarcem na jednoj od aplikacija za upoznavanje, da je izašla s njim na nekoliko vrlo romantičnih spojeva, te da joj je na kraju samo prestao odgovarati. 

"Oh, stvarno?", upitala je njezina srednjoškolska prijateljica, a zatim nastavila: "On mi je dečko zadnje četiri godine!"

Ispričavajući joj se se što je morala na ovaj način saznati da ju vara, poslala joj je sve poruke koje je razmijenila s njim, kako bi potvrdila svoju priču. Mnogi korisnici koji su pogledali video, odlučili su i sami podijeliti svoja slična iskustva.

- Bila sam šokirana kada sam shvatila koliko muškaraca se predstavljaju kao samci, a zapravo u vezi ili, još gore, oženjeni - napisala je jedna korisnica.

- Ja sam se isto jednom opekla na sličan način i od tada više ne koristim te aplikacije - dodala je druga. 

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Komentara 6

KU
Kundrata
17:22 23.11.2022.

Kao mi muski varamo samo? Mos mislit. Jednom prilikom upoznao zenu na moru. I tako rijec po rijec zavrsimo kod nje doma naravno poslije 23 sata. Da bi saznao nakon 2 sata kako smo zavrsili u krevetu da su joj djeca otisla na 2 dana kod bake, muz da radi nocnu na zeljeznici i secer na kraju da joj je svekar u drugoj sobi🤣🤣🤣, ali kao ja se netrebam brinut jer on je 80 posto gluh. I tolko o tome da mi muskarci varamo a zene su svetice

DU
Deleted user
13:50 22.11.2022.

Žena je stvarno "likuša". Nećeš valjda stvarno očekivati nešto drugo sa javnih portala??? Sve se svodi na sex bez obaveza i to je to. Što brže, to bolje. Ako ti je bilo dobro, ponoviš još par puta i... noga.

Avatar Maryo
Maryo
23:01 22.11.2022.

Izgleda ko neka d...a!! Vjerojatno je!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije