Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantične ljubavi

M. Kovačić, N. Janjić i J. Kostelić u 2010. s novim ljubavima

lokas
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
29.01.2010.
u 19:06

Glumica Nataša Janjić (28) i Joško Lokas (37) najsočnija su ljubavna priča prošle godine – zbog crvenokose Splićanke Joško je ostavio trudnu suprugu Ivanu Silu s kojom ima troje djece

Što je zajedničko Janici Kostelić, Miji Kovačić i Nataši Janjić? Posao kojim se bave sigurno ne. Ali način na koji tretiraju svoj ljubavni život apsolutno da. Cure kao da su pohađale isti tečaj na kojem su naučile kako šutjeti i godinu dana javnosti mazati oči kada su njihove veze u pitanju, a potom ih početi suptilno obznanjivati gurajući se u masi javnih mjesta.

Šalu na stranu, privatnost ljubavnog života njihovo je neprijeporno pravo, ali simpatično je kako su baš sve tri siječanj izabrale za veliko pojavljivanje. Voditeljica Mia Kovačić (26) i njezin osam godina stariji dragi Ivor Vucelić za svoj javni debi izabrali su sportsko natjecanje

Glumica Nataša Janjić (28) i Joško Lokas (37) najsočnija su ljubavna priča prošle godine – zbog crvenokose Splićanke Joško je ostavio trudnu suprugu Ivanu Silu s kojom ima troje djece, pa s razlogom o svojoj vezi ne govore apsolutno ništa.

Ali premijera Natašina filma “Sveti Georgije ubija Aždaju” u kojem se glumica skinula do kraja, učinila im se dovoljno znakovitom da i svoju vezu ogole pred javnošću pa su došli skupa.

 A skijaška kraljica Janica Kostelić (27) pa sve i da se o skijanju priča nikad nije previše razgovorljiva, a kamoli da je pitate nešto o muškarcima. Otkako je lani prekinula vezu s Borisom Ivančićem, identitet novog dečka novinarima je zadavao glavobolju.

A Janica, cura od skije ali ne i od riječi, dijelom im je olakšala i svojeg Nijemca Daniela Haimerla (34) dovela na Snježnu kraljicu na Sljeme. Ljubila ga je i grlila svojim snažnim rukama, ali i kao lavica branila od fotoreportera jer, iako je u javnosti, on je samo njen, a k tome, nalazio se i na snijegu odnosno samo Janičinu terenu.  

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vitaszorcms
19:44 29.01.2010.

Otvorimo račun u banci na koji ćemo sakupljati pomoć za Sašu Pešuta da ne umre od gladi.Čovjek nema posla jer drski i neodgovorni tzv. celebrity,ne žele javno govoriti o svojoj intimi.Nevjerovatno kakav su vremena došla !Pomozimo Saši odmah !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije