Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hoćete li opstati?

Golema kuća i zanosno tijelo nisu uvjet za dug i sretan brak, ali ovo jest

par, zaljubljeni par, partneri, poljubac (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
06.02.2014.
u 17:00

Što je to što omogućuje da ljubav dugo traje? To svakako nije savršeno vjenčanje, golema kuća i zanosno tijelo. Nešto drugo mnogo je važnije.

Postoje li u vašoj vezi sve komponente koje garantiraju njezin opstanak?

 Dakle, od smisla za humor pa sve do dugog putovanja autom bez žučnih svađa i potrebe da se posvađate '‘na mrtvo ime'’, spisak neophodnih karakteristika stabilne veze uključuje još nekoliko stvari. Što je to što omogućuje da ljubav dugo traje? To svakako nije savršeno vjenčanje, golema kuća i zanosno tijelo. Nešto drugo je mnogo važnije.

Humor u postelji

Ma, priznajmo: seks uvijek sadrži dozu komičnog i kompromitirajućeg! Ljudi zauzimaju čudne poze i ispuštaju smiješne zvukove. Parovi koji seks smatraju svetinjom ili očekuju da svaka minuta ljubavne igre bude nalik najboljim filmskim scenama u krevetu, neizbježno će se suočiti s razočaranjima.

Mali znaci pažnje i nježnosti

Na početku veze obasipao vas je pažnjom, od otvaranja vrata na autu i pridržavanja kaputa do dobrovoljnog spremanja zajedničkog kreveta i plaćanja računa. E, to je trajalo otprilike godinu dana. No, čak i kada nestanu formalnosti i posebni ustupci iz života, sretni parovi drže se malih, ali značajnih gesta koje olakšavaju nadilaženje kriznih trenutaka i nesuglasica u vezi. Od jutarnjeg kuhanja kave, masiranja partnera ili pranja suđa nakon ručka.

Poza koja (uvijek) garantira dobar seks

Kada se stiša prvi nalet strasti, svaki par mora se prilagoditi oscilacijama libida i zadovoljenja. Zato, da bi osigurali dugovječnost seksualnog života, vaš partner i vi morate naučiti kako brzo zadovoljiti jedno drugo. Naime, u pitanju je poza koja jednome i drugome garantira maksimalno zadovoljstvo, i to za 15 minuta (možda i kraće). Iako vjerojatno nije riječ o seksu za pamćenje, svakako će održati bliskost dok život ne uđe u mirnije vode.

Poštovanje partnera

Možete potajno mislite da vaš partner i nije baš tako briljantan, talentiran ili duhovit. Međutim, ako smatrate da je potpuno nesposoban ili nedovoljan, vaša veza neće opstati. Zašto? Pa, ako imate samo malo samopouzdanja, mučit će vas spoznaja da zaslužujete nekog boljeg.

Privlačnost koja može preživjeti +/- 10 kg 

... ili strije, gubitak kose ili bore! Kako možete znati, prije ulaska u srednju životnu dob, hoće li zadržati tu dozu magnetizma?! Ako se u početku vaša veza ne bazira samo na fizičkoj privlačnosti već vas na partneru privlači njegova unutrašnja energija, inteligencija i strast, vrlo je vjerojatno da se radi o dugoročnoj privlačnosti!

>>Hoćete li živjeti sretno do kraja života? To će vam otkriti sadržaj (njegova) hladnjaka

>>Ako ga ne želite izgubiti ovo ne smijete izgovoriti!

Komentara 7

DU
duda9
20:13 06.02.2014.

Potrebna je ljubav tolerancija razgovori iskrenost vjernost i da se međusobno poštujete i cijenite.Nisu potrebne kule i vile silni novci vikendice bjesni auti ne donosi to sreću nego skromnost i poštenje kojeg je sve na žalost u današnje vrijeme jako malo svi pate da žive na visokoj nozi ali stara uzrećica tko visoko leti nisko pada .

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
17:46 06.02.2014.

Bravo večernji. Neko vas je navukao na pravu temu!!

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
17:37 06.02.2014.

AUTOR: Vecernji.hr - sve je receno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije