Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljepotica na Jadranu

Kraljica Hrvatske Tina Živković plijeni pažnju na svakom koraku

Tina ŽIvković
Foto: Promo foto
1/11
07.08.2015.
u 14:18

Tina je svoj odmor započela na Rabu gdje je snimila i spot s klapom 'Bonaca'

Pred novoizabranom Kraljicom Hrvatske za 2015. godinu, Tinom Živković (20), brojne su aktivnosti kojima promovira Jadran, prezentirajući cijelome svijetu njegovu ljepotu i prirodna bogatstva.

Svoj gusti ljetni raspored započela je još u lipnju na otoku Rabu, gdje je spojila ugodno s korisnim. Nakon što je primljena kod gradonačelnika grada Raba, Nikole Grgurića, prisustvovala je i snimanju spota klape 'Bonaca' za pjesmu 'More sinje' te ronila i uživala na rajskoj plaži u Loparu. Ondje su je primili načelnik općine Lopar Alen Andreškić i predsjednik vijeća Damir Paparić, budući da će se upravo u Loparu, na terasi turističkog naselja San Marino, 14. kolovoza 2015. održati finalni izbor Kraljice Jadrana za 2015. godinu., a Tina će biti jedna od članica žirija.

Nakon Raba, Tina je posjetila Umag, gdje je bila u pratnji predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović na svečanosti ATP turnira u Umagu.

Svoje aktivnosti i odmor nastavila je na Brijunima, mameći poglede prolaznika, baš kao i u rodnoj joj Puli, pozirajući fotoreporterima ispred pulske Arene.

>>Tina Živković nova je Kraljica Hrvatske

>>Pogledajte prekrasne finalistice izbora Kraljica Hrvatske za Kraljicu svijeta

Komentara 3

BE
berija
14:36 07.08.2015.

A ja mislio da smo republika.

SE
Senior11
09:45 09.08.2015.

Hshaha berija bas to sam mislio napisati i vidim tvoj koment.. Mi imamo kraljica za svima izvoziti, mozda sam ja malo zaostao al za vise od pola ovih "kraljica" ja nikada cuo nisam. Cim se uslika 2 puta za nesto il ima instagram odmah KRALJICA haha al jos gori smo mi sto citamo i komentiramo gluposti al jbg

OZ
OzOZzZ
21:42 24.11.2017.

Ako ste tražili njezinu neslavniju imenjakinju: https://najdoktor.com/tina-zivkovic/d19366/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije