Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju na Pagu

Pogledajte prekrasne finalistice izbora Kraljica Hrvatske za Kraljicu svijeta

Kraljica Hrvatske
Foto: Damir Mrvec
1/17
09.06.2015.
u 12:58

Finalistice će se predstavitii žiriju i gledateljima u pet izlaza

Finale izbora Kraljica Hrvatske za Kraljicu svijeta održat će se 10. lipnja na bazenu hotela Luna Island na otoku Pagu.

Finalistice, njih 16, proteklih pet dana boravile su na ovom lijepom hrvatskom otoku. Bile su gošće klubova Papaya i Cocomo, posjetile su stoljetne maslinike pored mjestašca Lun, a popile su kavu u News caffeu sa gradonačelnikom Novalje, Ante Dabom.

Finalistice će se predstavitii žiriju i gledateljima u pet izlaza - kožna galantura Galko, butik Fabijana, kupaćim kostimima Pletix uz koje će nositi naočale Moschino, Missoni i Jil Sander, nakit Elegance, torbe za plažu Paleno te satove Gant, večernje haljine i cipile City style i na kraju vjenčanice Wedding city. Sjajnu scenografiju na bazenu izradila je cvjećarnica Lora-art, sa cvijećem vrtnog centra MBM. Za lijepi izgled finalistica pobrinuti će se vizažistica Zdenka Mihelj sa svojim teamom, Salon ljepote & wellness centar Tanja, frizerski saloni Pilus i Larisa.

Vlasnice izbora i organizatorice, Tamara Roglić i Sanja Bjedov, zablistat će u večernjim haljinama Linea exclusive iz Zagreba. Na ovom izboru pobjednica će iz ruku Ivane Gugić, koja je u šestom mjesecu trudnuće sa nogometašem Domagojem Vidom, dobiti novu krunu koju je od plemenitog metala i poludragog kamena izrado je Argento exclusive, nadahnut hrvatskim pleterom i šahovnicom.

U zabavnom dijelu programa nastupit će Gulliano, Pamela Ramljak, Leo, Mladen Burnać, Dado i Kizo, plesačice kluba Lana, te sinkronizirane plivačice zagrebačke Mladosti.

Prvi put će se u povijesti ovog izbora pojaviti tri voditeljice - Hana Tabaković, Kristina Bralo, Kraljice Hrvatske iz 2013 i službeno sedma najljepša žena na svijetu i Ana Batarelo, Foto model iz 2013. godine.

Spektakularna priredba završit će petominutnim vatrometom. Treba istaknuti da je izbor Kraljica Hrvatske za kraljicu svijeta, jedini izbor u kojem je na svjetskom nivou pobijedila Hrvatica.

Tu laskavu titulu ima Danijela Mihalić Gračan.

Foto: Damir Mrvec

>>Tina Živković nova je Kraljica Hrvatske

Komentara 2

Avatar ivo587
ivo587
13:26 09.06.2015.

jel ih je "probao" već tatica hanžek, ili će poslije ih odvest privatnim jetom na maldive.

DO
dommar36
23:51 09.06.2015.

moc proreza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije