Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Koja ste veličina? Djevojka pokazala razlike u veličini istog konfekcijskog broja

Chloe Martin, tinejdžerica iz Škotske, objavila je na Twitteru fotografiju na kojoj je vidljivo kako razni proizvođači imaju različite poglede na veličinu
12. ožujka 2019. u 18:47 1 komentara 5968 prikaza
Traperice
Foto: Twitter

Zabrinuti ste jer ne možete stati u svoj omiljeni model traperica koji ste isprobali u trgovini? Ne brinite, može lako biti kako je riječ o vašoj pravoj veličini, no proizvođači su je malo "prikrojili". 

korisno Detalj na ovim hlačama izludio je žene: Može li tvoja majka i nama sašiti isto?

Chloe Martin, tinejdžerica iz Škotske, objavila je na Twitteru fotografiju na kojoj je vidljivo kako razni proizvođači imaju različite poglede na veličinu, odnosno, veličina 12 (M, 38) nije kod svakog brenda jednaka. 

 

 

Postavila je na stol 7 traperica raznih brendova u istoj veličini i fotografiju objavila uz natpis: 

"Za slučaj da ste se ikada zapitali zašto su žene toliko frustrirane veličinom odjeće, pogledajte ovo. Svaki par traperica je iste veličine, a ipak toliko je razlike."

Za Metro je rekla kako se mnoge žene osjećaju frustrirano jer je njihova veličina ponekad premala, navodeći kako brendovi na taj način sile djevojke i ćene da kupuju veći konferencijski broj što itekako moće utjecati na samopouzdanje i potaknuti mišljenje o "iskrivljenoj slici" svog tijela. 

Glačanje ukradite ideju Genijalan trik uz pomoć kojeg ćete trošiti upola manje vremena za glačanje

Pogledajte i video Erika Rae Ritschard razboljela se nakon povećanja grudi

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti