Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest Petre Ec

Kći gazde Formule 1 željela je umrijeti

petra ecclestone
Pixsell
31.03.2010.
u 10:00

Berniejeva mlađa kći s novinarima The Timesa podijelila je strogo čuvanu tajnu obitelji Ecclestone o svojoj bolesti prije 7 godina.

Bila je to tek obična subota u životu Petre Ecclestone. Kao i većina tinejdžerica u toj dobi, dan je provela s prijateljicama smijući se i razgovarajući o glazbi, modi i dečkima, ne sanjajući da će samo nekoliko sati kasnije za nju početi agonija. Naime, navečer istoga dana tada 14-godišnja djevojka osjetila je stravičnu glavobolju praćenu groznicom, stoga je počela dozivati roditelje, gazdu Formule 1 Bernieja Ecclestonea i majku Slavicu, bivši Armanijev model, kao i četiri godine stariju sestru Tamaru. 

Mislili su da imam gripu 

- Mislili su da dramim bez veze, da je u pitanju prehlada ili gripa pa su mi savjetovali da prošetam i razbistrim glavu. Naime, nitko u tom trenutku nije mogao znati da je riječ o meningitisu. Poslušala sam roditelje i otišla u šetnju Južnim Kensingtonom, ali sjećam se samo strašne vrtoglavice i taksija kojeg zaustavljam. Kad sam se vratila kući, svi su shvatili da zaista nisam dobro - ispričala je novinarima The Timesa danas 21-godišnja Petra Ecclestone o događanjima koji su zauvijek promijenili njezin život. 

Obiteljski liječnik tada je postavio dijagnozu: u pitanju je virusni meningitis koji, srećom, nije opasan po život poput bakterijskog, ali sa sobom može nositi gadne posljedice poput migrene, bolest štitnjače, depresiju pa i gubitak pamćenja. Iste noći prebačena je u privatnu bolnicu Marylbone. 

Zahvalna roditeljima

- Trpjela sam takve bolove da sam željela umrijeti - požalila se bogata nasljednica, koja se oporavljala idućih nekoliko mjeseci. Petra danas pati od glavobolja koje može otjerati samo uz pomoć jakih lijekova protiv bolova. Njezini roditelji, otkrila je, ne mogu shvatiti da joj se takvo što moglo dogoditi jer je zdravo živjela. 

- Ipak, zahvalna sam na svemu jer znam da si takvu skrb ne bi mogao svatko priuštiti - rekla je Petra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije