Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRLJIVA ISPOVIJEST

Kad me dečko vidio nakon teške operacije, znala sam da je on onaj pravi

Foto: Screenshot
1/4
18.05.2019.
u 07:00

Operacija je bila grozna, izgledala sam užasno. Izgubila sam popriličan broj kilograma, te sam bila kost i koža. Nisam se mogla tuširati tjednima zbog šavova, a on me dolazio vidjeti svaki dan.

Na društvenoj mreži 'Quora', postavilo se pitanje 'U kojem ste odlučujućem trenutku shvatili da je vaš partner onaj pravi?', a jedna se korisnica istaknula svojim odgovorom. Hope Rosalie podijelila je svoje osobno iskustvo koje je oduševilo mnoge, a priču je pročitalo više od 650 tisuća ljudi.

 

- Supruga sam upoznala sa 16 godina, a on je imao 18 godina. Naravno, u to vrijeme smo samo izlazili i nisam imala pojma da ćemo se jednog dana vjenčati. Znala sam da je on prava osoba za mene kad sam imala 17 godina i kada sam se podvrgnula velikoj operaciji leđa zbog skolioze. On je bio cijelo vrijeme uz mene, iako smo izlazili tek godinu dana.

Foto: Hope Rosalie/Quora

Operacija je bila grozna, izgledala sam užasno. Izgubila sam popriličan broj kilograma, te sam bila kost i koža. Nisam se mogla tuširati tjednima zbog šavova, a on me dolazio vidjeti svaki dan. Donosio mi je cvijeće, te svo svoje slobodno vrijeme provodio sa mnom u bolnici. Vjenčali smo se s 20, te zajedno diplomirali, a kasnije sam i zatrudnjela. Svakim danom mi iznova dokazuje zašto je baš on onaj pravi za mene - napisala je Hope, koja je nedavno rodila sina. 

Ovu je fotografiju, snimljenu netom nakon operacije, Hope objavila na društvenoj mreži Quora i dobila vie od 22 tisuće lajkova. 

Foto: Hope Rosalie/Quora

Pogledajte što kumice na trešnjevačkom placu kažu o ljubavi:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije