Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Praktično

Juha iz vrećice u trenu se 'pretvara' u slastan umak i za najzahtjevnije gurmane

Krem juha
Foto: Thinkstock
12.12.2014.
u 12:00

Za mesna jela birajte krem juhe od gljiva ili po želji od rajčice, a kuhano povrće možete "začiniti", primjerice, Knorr krem juhom od šparoga.

Juha iz vrećice može uz brzu i praktičnu pripremu, postati izvrstan umak.

Svoje ukućane možete iznenaditi umakom bogatog okusa kojim možete oplemeniti neko pečenje, ali i kuhano povrće.

Za mesna jela birajte krem juhe od gljiva ili po želji od rajčice, a kuhano povrće možete "začiniti", primjerice, Knorr krem juhom od šparoga.

Umak ćete jednostavno pripremiti tako što sadržaj vrećice pomiješate s vodom i smjesi dodajte šparoge iz konzerve za potpuni dojam. Umakom možete preliti povrće ili pire krumpir.

Umaci za tjestenine

Juhe iz vrećice odlična su ideja za brzi obrok. Uz dodatak vode napravite umak od juhe iz vrećice s okusom po želji i prelijte tjesteninu. Slastan obrok gotov je u trenu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije