Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte!

Jeste li čuli za novi wellness trend 'meditaciju pod tušem'? Evo kako se provodi i kako navodno djeluje...

Instagram/@spiritualwhispersuk
24.11.2022.
u 15:30

Svaki put kad se tuširate, vizualizirajte kako ispirete stres i tjeskobu, savjetuje u svom viralnom videu wellness influencerica prikazujući svoju tehniku meditacije pod tušem.

Od kad ju je u jednom nedavnom intervjuu za Cosmopolitan spomenula glumica Lindsay Lohan (36), na društvenim se mrežama često spominje meditacija pod tušem, a 'unutarnji mir i blagostanje' pod hashtagom #ShowerMeditation traži više od 1,4 milijuna TikTok korisnika.

Ovo je 18 najboljih poza za spavanje: Je li vaša omiljena među njima?

1/5

- Svaki put kad se tuširate, vizualizirajte kako ispirete stres i tjeskobu - objasnila je u svom viralnom videu wellness influencerica Hannah Jarrah prikazujući svoju tehniku meditacije pod tušem. 

"Zamislite snagu vode koja ispire vaše negativne misli", kaže ona. “Osjetite kako se tuga, žaljenje, ljutnja i depresija ispiru s vas i odlaze niz odvod.”

@wholesome.han

sacred showers >>

♬ original sound - Biobele Braide, MD

O učinkovitosti ove neobične metode meditacije priča i holistička wellness influencerica Bianca Koyabe koja kaže da je njoj osobno meditacija pod tušem jedan od najdražih načina za postizanje 'unutarnjeg mira i tišine nalik na zen', zahvaljujući doživljaju poput onog pri krštenju i drugim prednostima.

@meka.lolita Tested a new shower meditation! I loved it! Hope it works for you!🤎 #meditation #showermeditation #chakras #healingtiktok #spiritualtiktok ♬ IN YOUR EYES - Snoh Aalegra

“Shvatila sam da je tuširanje izvrsno vrijeme da se posvetim svojoj svijesti", kaže ona i dodaje da je s tom praksom počela nakon što je slučajno naišla na Instagram objavu o meditiranju pod tušem.

Sada meditira dvaput dnevno, pet do deset minuta ujutro i navečer, a prije svakog tuširanja prigušuje svjetla, pali mirisne štapiće cimeta i vanilije i u sebi izgovara afirmacijske mantre.

@moonkbgrace cleanse your aura 🍍🌿 #limitlessmindset #auracleansing #healingtiktok2022 #herbalist #ritualshower #showermeditation ♬ Streets X blood sweat tears - s h a y

“Prije sam se osjećala kao da samo preživljavam; u stalnoj napetosti i stanju spremnosti za borbu ili bijeg”, rekla je za NY Post. “A sada je, zahvaljujući meditiranju pod tušem moj živčani sustav u stanju potpunog mirovanja".

Stjuardesa podijelila: "Ovakvi putnici najviše živciraju osoblje u avionu..."

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije