Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila stručnjakinja

Je li partner zainteresiran za vas? Pokazat će vam ovi pokreti tijela

shutterstock
13.07.2020.
u 16:30

Tijekom spoja teško je znati je li druga osoba iskrena i što stvarno osjeća prema vama, ali tjelesni pokreti pokazat će istinu.

Kada ste na spoju teško je shvatiti što druga osoba stvarno misli o vama. Vi možda mislite sve najbolje o njima, ali što ona misli o vama? Osjećaju li privlačnost i iskru s vama? Nitko ne voli misliti da je sve u redu, a onda saznati da oni nemaju namjeru ponovno vam se javiti. Kako bismo bolje znali što druga osoba stvarno razmišlja, stručnjakinja za spojeve Lily Walford za metro.co.uk otkrila je koje znakove tijela trebamo pratiti.

Brane osjetljiva mjesta

- Kada smo pod stresom ili prestrašeni, mijenjamo položaj tijela kako bi zaštitili mjesta gdje nam se nalaze velike arterije koje bi mogle biti ranjive. Ovaj instinkt odličan je znak da nekome nije ugodno - objašnjava Lily. Bilo da su to podignuta ramena, ruke prekrižene na torzu ili prsti zabijeni u dlanove, postoje mnogi znakovi na koje možete obratiti pažnju. Oni mogu pokazati da pričate o neugodnoj temi, ali i da se druga osoba ne osjeća ugodno u vašem društvu.

Povlačenje dominantnog ramena

Jednostavan način da uočite ako se osoba s kojom razgovarate ne slaže ili ne voli ono što govorite - nalaze se u borbenom stavu. - Kad osjećamo skrivene zamjerke, povlačimo svoje tijelo u borbeni stav - objašnjava Lily. Zamislite boksera spremnog za borbu s dominantnom nogom i ramenima iza. To ne znači da će se doslovno boriti s vama, već je instinkt koji pokazuje neslaganje s vašim stavovima.

Pokrivaju ili diraju usta

Još jedan znak neugodnosti je ‘prigušivanje’, odnosno kada netko stalno dira ili pokriva svoja usta. Ovo je instinkt koji se nauči kada smo djeca. Djeca znaju da je loše psovati i lagati pa instinktivno pokrivaju svoja usta, a to ostaje s nama. Ako druga osoba pokriva svoja usta, vjerojatno vam laže.

Ubrzano treptanje

Kada smo zainteresirana za drugu osobu, naše treptanje se usporava. I to vam je dobar znak da vam spoj ide u pravom smjeru. Ako primijetite da se nečije treptanje usporilo, znači da im je ugodno u vašem društvu. 

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije