Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN KULINARSKI TRIK

Napravite zdravu pizzu kod kuće koristeći fritezu na vrući zrak: Ima manje od 500 kalorija!

Tik Tok
12.08.2022.
u 16:28

Za izradu jednostavnog tijesta potrebno vam je samo 85 grama brašna koje se samo diže i 35 grama nemasnog grčkog jogurta

Pizza je jelo koji skoro svatko obožava, no jeste li znali da se ne morate mučiti oko njezine izrade kod kuće? Možete napraviti brzi obrok za svega nekoliko minuta koristeći - fritezu na vrući zrak!

Kako piše The Sun, jedna ljubiteljica hrane na svom Tik Tok profilu otkrila je svoj recept za pripremu pizze od samo dva sastojka za tijesto. Liv iz Velike Britanije podijelila je svoj recept i otkrila da ukusna pizza ima manje od 500 kalorija. 

 Evo što radite krivo kada kod kuće pečete pizzu:

1/6

Za izradu jednostavnog tijesta potrebno vam je samo 85 grama brašna koje se samo diže i 35 grama nemasnog grčkog jogurta. Pomiješajte sastojke da dobijete tijesto, a zatim ga razvaljajte i oblikujte podlogu za pizzu. Sada je vrijeme za odabir dodataka. Liv počinje s umakom od rajčice, mozzarellom, salamom i mješavinom začinskog bilja. Zatim ga stavlja u fritezu na vrući zrak i kuha samo 10 minuta prije nego što ju izvadi.

- Jedan od najboljih obroka kada ste u kalorijskom deficitu. Zaista je sjajno i preukusno! - stajalo je u naslovu objave.

@livthepositivefooodie One of the best meals to have when in a calorie deifict!! Very maco friendly and honestly AMAZING🍕🍕🍕 🙌🏼 #recipes #caloriedeficit #caloriedeficitmeals #weightlosstips #easyrecipes #lowcalorierecipes #fyp #foryoupage #lowcaloriepizza #caloriedeficitforweightloss ♬ Afraid To Feel - LF SYSTEM

 U komentarima je otkrila da je riječ o 475 kalorija i 30 grama proteina, a korisnici su se oduševili ovim kulinarskim trikom. 

- U iskušenju sam da kupim fritezu na vrući zrak samo da bih ovo isprobao - napisao je jedan korisnik.

- Napravit ću si ovo za ručak, hvala na ideji! - dodala je druga korisnica. 

Kuharica tvrdi da pogrešno čistimo dasku za rezanje: Ima trik za uklanjanje nečistoća i bakterija!  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije