Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatni krivac

Izgubila skupocjeni dijamantni prsten: Iznenadila se kada je otkrila gdje je!

TikTok
21.03.2024.
u 13:30

Michaela se bojala najgoreg kad je prvi put dobila panični poziv svoje majke da je izgubila prsten, ali ubrzo je shvatila gdje se on nalazi

Nestanak vrijednog dijamantnog prstena izazvao je paniku u jednoj američkoj obitelji sve dok nije otkriven neočekivani krivac. Naime, u videu objavljenom na TikToku pod oznakom michlivinlife, žena po imenu Michaela objasnila je kako ju je nedavno nazvala njezina mama "jecajući da ne može pronaći svoj prsten", piše Newsweek. 

Prsten Michaeline mame vjerojatno je imao dodatnu sentimentalnu vrijednost povrh svake novčane vrijednosti, pa bi gubitak bio zaista bolan. Na sreću prsten nije otišao daleko. No s mjesta na kojem se našao bilo je zaista neugodno vratiti ga.

@michlivinlife Nothing like getting a phone call from my mom sobbing that she can’t find her ring, only to confirm the freaking dog ate it 🤦🏻‍♀️ #dog #doodle #doodlesoftiktok #missingring #fyp #funny #crazy ♬ Oh No - Kreepa

Prema videu koji je podijeljen na društvenim mrežama, Michaela se bojala najgoreg kad je prvi put dobila panični poziv svoje majke, ali onda je primijetila da se njezin pas ponaša smiješno. Zbrojivši dva i dva, Michaela je nazvala svog bratića i pitala ga može li posuditi njegov detektor metala. Njezin tata zatim je uređajem prešao preko psa u trenutku koji je Michaela uhvatila kamerom.

Naravno detektor metala počeo je bijesno pištati kada ga je stavio na pseći trbuh. Michaela je zatim potvrdila, uključivanjem rendgenske snimke u video, da je pas progutao prsten njezine majke. Snimka incidenta sada je pogledana više od 7,8 milijuna puta na TikToku, a mnogi su brzo vidjeli smiješnu stranu svega. "Samo ga čuva na sigurnom", našalio se netko. "Barem je na sigurnom mjestu", dodao je netko drugi. 

VEZANI ČLANCI:

Neki su se pitali hoće li mama, nakon što ga jednom pronađe, rado ponovno nositi prsten. “Ona nikada neće na isti način gledati prsten”, napisao je jedan korisnik. "Možete ga odnijeti natrag zlataru i oni će vam ga besplatno zamijeniti. Moj pas pojeo je moj prsten i zlatar ga je besplatno zamijenio", predložio je netko. Drugi se pitao kako se to uopće dogodilo. "Prsten nikad ne bi trebala skidati s prsta", tvrdio je. Drugi su u međuvremenu podijelili sjećanja na slične krađe. "Pa, pas mog prijatelja pojeo mi je prednje zube/most", napisala je jedna osoba. "Moj pas pojeo je mamine lijekove za tjeskobu koji su bili na dnu smeća", komentirala je druga.

U sljedećem videu, Michaela je potvrdila da je prsten sada uspješno izvađen iz želuca njezina psa gdje se "zaglavio". Od incidenta, njezina mama tvrdi da ga je očistila "100 puta". 

Urnebesne fotografije pasa koji pokušavaju uhvatiti komadiće sira 😂

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije