Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Izbacite toksine pomoću narodnih savjeta

otrovi
VL
PR
Autor
PR članak
29.03.2013.
u 12:56

Proljeće je najbolje vrijeme za detoksikaciju organizma, nakon zime i velikih količina teške hrane, uglavnom lišene voća i povrća.

Svakodnevno u organizam unosimo tešku i nezdravu hranu te razne toksične tvari koje ulaze u tijelo iz našeg okruženja i hrane. Pridodamo li tome i ubrzani ritam života te stres koji je danas standardni dio radnog dana te manjak vježbe, ne treba nas čuditi da nam organizam “pokazuje neposlušnost”. Nepravilan rad organizma može uzrokovati manje tegobe, kao što su umor i pospanost, a kasnije i veće probleme kao što su depresija, prerano starenje i različite bolesti.

Detoksikacija, ili čišćenje organizma, pomaže našem tijelu vratiti prirodnu ravnotežu. Mnogi ljudi svjedoče o tome da im je čišćenje pomoglo vratiti energiju, koncentraciju i pozitivan stav. Ako ste stalno umorni, usporeni i imate lošu koncentraciju vjerojatno vašem organizmu treba čišćenje. Drugi simptomi viška toksina u organizmu: glavobolja, alergije, problemi s kožom, loš zadah i neugodan miris tijela, mlitavost, slabo pamćenje, nadutost trbuha i plinovi, loša probava, prerano starenje...

Iako čišćenje organizma možete napraviti kad god to trebate, najbolje vrijeme za to je proljeće. Nakon duge zime, kada u prehrani nedostaje svježeg povrća i voća, proljeće je vrijeme da očistite organizam i napunite ga vitaminima i mineralima. Postoji više načina detoksikacije tijela, ali priroda nudi jednostavne načine čišćenja organizma.

Čišćenje organizma vraća energiju i poboljšava zdravlje, stoga, ne propustite poseban prilog Večernjeg lista u utorak, 2.4.

Želite prijaviti greške?