Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Ispovijest 19-godišnjaka: 'Djevojka je ušla u sobu i zatekla me s drugom ženom - njezinom mamom'

Shutterstock
25.03.2021.
u 20:00

Zbog avanture za jednu noć, Daniel je upropastio dugu vezu.

Daniel (19) iz Sydneya, Australija otkrio je na tamošnjoj radio postaji KIIS 106.5 u emisiji Kyle and Jackie O svoju ljubavnu horor priču. Ispričao je da je s djevojkom prekinuo prije više od godinu dana, a za razdvajanje je kriv on i nevjera.

On, djevojka i njezina mama bili su na jednom vjenčanju na kojem su popili previše alkohola pa ih je pozvao u svoju hotelsku sobu da prespavaju jer je sigurnije to nego voziti automobilom kući. 

Pogledajte video: Djevojka pronašla skrivenu prostoriju iza ormarića u kupaonici!

"U sobi je bio veliki bračni krevet u koji smo svi legli, ali djevojka je brzo ustala jer se išla još družiti s mladenkom. Čim je izašla iz sobe, njezina majka mi je rekla da želi spavati sa mnom. Počeli smo 'akciju' i samo 20 sekundi kasnije njezina kćer je ušla u sobu i vidjela nas."

Njezina majka ga je nagovorila da ide za njom, a djevojka je bila toliko bijesna da ga je pokušala udariti pred svim uzvanicima, ali su je zadržali. Mladoženja ga je pitao što se dogodilo i kada mu je Daniel priznao što je napravio dobio je odgovor koji nije očekivao: "Jesi li završio?", pitao ga je mladoženja, a kada je Daniel odgovorio da nije mladoženja mu je poručio da se vrati u sobu i nastavi gdje je stao s majkom, sada već bivše djevojke.

Daniel je noć proveo s gospođom i zaspao, a kada se ujutro probudio više nikoga nije bilo - ni djevojke ni njezine mame, prenosi The Sun.

Nije otkrio što se dalje događalo i je li stupio u kontakt s nekom od žena.

Mlada mama otkrila kako je uhvatila partnera u preljubu: Gola djevojka skrivala se u ormaru

1/1
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar drug Joža
drug Joža
20:08 25.03.2021.

Jerry Springer Show

XM
xman100
21:54 25.03.2021.

Bolje s mamom nego s tatom. Ili babom.

Avatar madcap
madcap
20:51 25.03.2021.

Jadan on! Napila ga i iznapadala. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije