Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Supruga i ja smo imali trojac sa ženom u koju sam se zaljubio: Što da sad radim?'

Shutterstock
24.03.2021.
u 20:06

Ta je zgodna žena došla k nama doma, pili smo vino i seksali se dok je supruga gledala, ispričao je muškarac, a s drugom se ženom nastavio viđati i nasamo, bez znanja svoje žene

Imao sam fantastičan seks sa ženom deset godina mlađom od mene, a moja je supruga gledala - trebala je to biti zabava za mene i nju, ali sad ne mogu prestati misliti na tu drugu ženu, napisao je anonimni muškarac u pismu terapeutkinji Deidre Sanders, kolumnistici magazina The Sun.

U braku je, kaže muškarac, već 15 godina , a imaju i 21-godišnjeg sina.

- Uvijek smo imali aktivan seksualni život, a moja supruga ima garderobu punu seksi donjeg rublja i igrački koje nam začine seks - rekao je. 

10 seksualnih fantazija koje sve žene imaju, a srame se priznati!

1/11

Nedavno mu je supruga, kaže, predložila da isprobaju nešto još 'luđe': trojac s drugom ženom, a iako je isprva oklijevao, na kraju je pristao. 

- Ta je zgodna žena došla k nama doma, pili smo vino i seksali se - kaže on, a to su još dvaput ponovili s druge dvije žene. 

Foto: Shutterstok

On je, kaže, nakon tog trećeg puta htio prestati sa seksom u troje, ali ga je supruga molila da pokušaju još jednom, sa ženom koju je ona pronašla i za koju je rekla da je 'bomba'.

- I bila je u pravu. Od trenutka kad je ta žena došla u naš dom, sve je bilo kao u snu - kaže muškarac.

Njoj je, dodaje, 35 godina, a suprug joj radi u inozemstvu, a on se uz nju opet osjećao poput 20-godišnjaka, pa se još par puta našao s njom nasamo.

- Rekao sam joj da imam osjećaje prema njoj, a ona je rekla da osjeća isto prema meni i da joj je brak već odavno gotov. Ne znam što da radim, ali opet se osjećam kao tinejdžer - zaključio je.

Deidre ga je pitala je li siguran da je spreman odbaciti toliko godina braka i dobru vezu koju ima sa svojom ženom, zbog nekog s kim je samo imao sjajan seks.

- Radije pokušajte oživjeti vezu sa suprugom, sigurno će vam se isplatiti - savjetovala mu je terapeutkinja. 

Ovo su znakovi da žena želi seks. Prepoznajte ih!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:17 25.03.2021.

budite svi skupa haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije