Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I da popravi krevet...

Muškarac na Twitteru: 'Susjedi su mi napisali poruku da se tiše seksam s djevojkom'

shutterstock
21.03.2021.
u 20:36

"Molim vas možete li popraviti krevet? Zidovi su u ovoj zgradi jako tanki, a mi ne želimo znati kad se vi seksate", stoji u ljubaznoj poruci susjeda.

Mnogima se dogodi da u nekom trenutku zaborave da i susjedi mogu čuti glasne zvukove iz kuće ili stana, a jedan je muškarac ispričao kako se crvenio kad su u rukom pisanoj poruci susjedi njega i djevojku zamolili da - 'malo priguše česte zvukove seksa koji dopiru iz njegovog doma'.. 

Svoju je priču podijelio na Twitteru, gdje je napisao da se osjećao grozno nakon čitanja poruke.

- Molim vas možete li popraviti krevet? Zidovi su u ovoj zgradi jako tanki, a mi ne želimo znati kad se vi seksate - stoji u ljubaznoj poruci susjeda, a u nastavku piše kako im to 'poručuju ljudi iz nekoliko stanova, prenosi The Sun'.


- Ja i žena umiremo od smijeha - napisao je jedan Twitter korisnik u svojim komentarima, a drugi mu je savjetovao da 'odmah otrči u trgovinu i kupi ulje da prekine škripanje kreveta. 

Žanamari pozirala u vrućoj haljini: ''Što nedostaje osim grudnjaka?

1/10

-  Nemam stari krevet koji škripi, to se čuje kako se uzglavlje kreveta zabija u zid - pojasnio je autor viralnog tvita. 

Ovo su znakovi da žena želi seks. Prepoznajte ih!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije