Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba pomoć

“Imao sam seks za jednu noć, a sada je ona trudna – što da napravim?”

Pixabay
16.03.2022.
u 23:38

Rekla mu je da ne brine jer je ona na kontracepcijskim pilulama, a on se sada boji da mu je namjerno lagala

– Imao sam seks za jednu noć, ali mislim da me ta djevojka uhvatila u zamku i namjerno ostala trudna. Nisam htio ni djevojku, a kamoli obitelj. I kako uopće mogu biti siguran da je ona stvarno trudna ili da je beba moja? Ne znam što misliti o svemu – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Na poslu je upoznao djevojku koja mu se svidjela na prvu i odlučio ju je pozvati na vjenčanje svoje sestrične kao pratnju. Noć je započela odlično i oni su se dobro zabavljali, a sve je postalo još bolje kada mu je predložila da imaju seks.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Htjela je seks pa sam otišao po kondom, ali je rekla da ne brinem da je ona na kontracepcijskim pilulama. Seks je bio nevjerojatan i nastavili smo do ranog jutra. Pitala je je li ovo jednokratno, a ja sam rekao da se ne želim ništa ozbiljno. Nekoliko tjedana kasnije vidio sam njen propušteni poziv na svom telefonu. Kad sam je nazvala, rekla mi je da je trudna. Poludio sam. Rekao sam joj da nikad nisam htio naći djevojku, a kamoli dijete – nastavio. je.

– Možda te nije namjerno uhvatila u zamku. Toliko stvari može utjecati na učinkovitost pilule. Ako odluči nastaviti s trudnoćom, to je njezin izbor. Niste to tražili, ali može li ovo biti pravo vrijeme da ublažite svoj playboy stil života? Privlači vas pa zašto ne biste razgovarali o razvoju veze? Možda ćete se dobro slagati i iz spavaće sobe. Čak i ako odlučite da ne želite vezu s njom, ako je dijete vaše, odgovorni ste financijski, a po mogućnosti i emocionalno – odgovorila mu je Deidre.

Ova djevojčica (6) je prva osoba na svijetu koja je prohodala iako nema kvadricepse! 💪👏

Komentara 2

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
15:13 17.03.2022.

Pa, stavi kondom! Tako i nama naši Kradezeovci, padne krstareći projektil u sred Zagreba, deset metara od zgrade a oni dignu avione. Idući tjedan. Da svi vide da smo 'zaštićeni'. :-)

MO
montello
14:06 17.03.2022.

Odluci brzo😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije