Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli ga

'Imam odličan seks s prijateljem i želim više, ali on ima djevojku i sina'

shutterstock
15.12.2020.
u 20:00

Smatra da bi mogli biti odlični zajedno, ali zna da se on boji ostaviti svoju obitelj jer je zabrinut da više nikad neće moći vidjeti svog sina

- Imam odličan seks s prijateljem, ali on je već zauzet i ima djevojku i sina. Znamo se od osnovne škola, a ostali smo dobri cijeli svoj život. Njegova cura namjerno je ostala trudna, jer je jako željela biti majka, ali on još nije bio spreman postati otac - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Orgazam od 1.8 milijuna dolara: Ovo je najskuplja seksi igračka na svijetu:

1/3

Iako su uvijek imali dobar odnos, otkako je rodila, njegova cura se u potpunosti promijenila. Često postaje agresivna dok se svađaju, a čak i razbija stvara kad je ljuta. On je to sve njoj ispričao, a tada je započela i njihova afera. Počeli su se viđati svaki tjedan i imati redovan seks, ali se on svejedno vraća svojoj obitelji.

Smatra da bi mogli biti odlični zajedno, ali zna da se on boji ostaviti svoju obitelj jer je zabrinut da više nikad neće moći vidjeti svog sina.

- Njegova je veza štetna za sve, uključujući sina. Istina je da vam ne nudi ništa više od toga da bude njegova druga žena. Da je htio da vas dvoje budete par, pronašao bi način. Objasnite da biste željeli dati priliku vama kao paru, zaslužujete biti broj jedan u čovjekovom životu. Ako se stvari ne promijene, koncentrirajte se na poboljšanje društvenog života s drugim prijateljima kako biste si mogli pružiti priliku da upoznate svog savršenog muškarca - odgovorila joj je Deidre.

Tko namjerava okititi bor ranije? Uz ovaj trik lampice vam se više nikada neće zapetljati, a i izgledat će bolje:

Komentara 4

MO
montello
18:08 16.12.2020.

privremena avantura

LI
liliZG
13:12 16.12.2020.

a i fora , "namjerno je ostala trudna " spada u kategoriju "bio sam pijan" i puf eto dijete.

LI
liliZG
13:11 16.12.2020.

drobro joj je odgovorila,.... ta sirota misli ako ima dobar sex sa tim prijateljem da bi oni bili dobri zajedno,... spada u veće bedastoće koje sam čula. naučit će s vremenom nadam se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije