Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaže 21-godišnjakinja

Iako sam lani diplomirala, živim s roditeljima i trošim njihov novac: 'Tako mi je super!'

YouTube/Sue101
24.03.2022.
u 14:30

Kad je bila mlađa imala je, kaže, problema s pretjeranom kupnjom, no sada troši samo na 'ono što stvarno treba'; poput izlazaka i vježbanja s osobnim trenerom.

Često možemo čuti kako mladi ljudi sve kasnije napuštaju roditeljski dom, postaju radno sposobni i počinju vlastiti samostalni život, a prema primjeru 21-godišnje Kanađanke Suonnah čini se da to nije samo naš već globalni problem. 

Ona je tako na svom YouTube kanalu ispričala kako, iako je lani diplomirala još živi od novca svojih roditelja i to joj, kaže, ne pada na pamet mijenjati.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5

- Tek mi je 21 godina i učim kako biti odrasla osoba, polako... - rekla je u svom videu.

Bez posla koji bi je zaokupio Suonnah dane ispunjava sitnim poslovima i odlascima u trgovinu, a dosta vremena, kaže, provodi i naručujući stvari s Amazona.

- Kad sam bila mlađa imala sam problema s pretjeranom kupnjom i plaćanje kreditnom karticom sam doživljavala kao plaćanje koje to zapravo i nije - rekla je.

Sada, kaže, troši samo na ono što joj 'zaista treba', poput na primjer prijevoza Uberom, frizera ili vježbanja s osobnim trenerom; a u pet dana potroši oko 4.000 kuna.

- Nije mi krivo što ovako živim i super mi je što se zabavljam!  - kaže ona i dodaje da je "dobro ponekad sebe staviti na prvo mjesto", prenosi The Sun.

Djevojka ostala šokirana prijedlogom aplikacije za spojeve: "Zaista neugodan spoj!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije