Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za njih 12

Majka 10-ero djece pokazala kako izgleda njena nabavka: 'Tjedno kupim 27 kg voća i 11 kg mesa!'

TikTok/@doughertydozen
23.03.2022.
u 12:30

Uz ostalo tjedno kupuje i šest kilograma pilećih prsa, dva kilograma škampi, 2.7 kg kobasice, 12 konzervi gotove juhe, 6 paketa riže i devet staklenki maslina...

Majka desetoro djece Amerikanka Alicia Dougherty pokazala je na svom TikToku gomile hrane koju tjedno kupuje da prehrani svoju veliku, 12-članu obitelj.

Na računu @doughertydozen je ispričala da tjedna nabavka za njih podrazumijeva nevjerojatnih 27 i pol kilograma voća, gotovo pet kilograma žitarica i šest kilograma smrznutog povrća.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

- Ovaj tjedan jednu večer jedemo odrezak, što znači pet različitih vrsta mesa ukupne težine 5.6 kilograma! - rekla je i pokazala gomilu čipsa, krekera, drugih grickalica i umaka koje tjedno kupuje za svoje desetoro djece.

A osim odrezaka tjedno za sebe, supruga i djecu kupi i oko šest kilograma pilećih prsa, dva kilograma škampi, 2.7 kg kobasice, 12 konzervi gotove juhe, 6 paketa riže i čak devet staklenki maslina.

@doughertydozen How many pounds of produce do you go through in a week? #GroceryHaul #ShoppingHaul #ShoppingHauls #BigFamily #LargeFamilyLife ♬ Taste It - Ikson

Uz sve to, njena nabavka uključuje i tri paketa (36) jaja, 23 litre mlijeka i gomilu drugih mliječnih proizvoda što obitelji traje maksimalno sedam dana...

- Ovo ipak nije sve jer u trgovini nekih namirnica nije bilo pa sutra idem po ostatak! - rekla je u videu, a s pratiteljima je podijelila i koliko ta tjedna nabavka košta: 7.600 kuna!

Njen je video je s više od 400 tisuća pregleda postao viralan, a osim što su se čudili količinama hrane TikTokeri su se pitali i kako si to može priuštiti ako ne radi, pa su zaključili i da 'sigurno suprug očito dobro zarađuje': te da uz 10-ero djece netko mora!, prenio je The Sun.

Znate onu situaciju kad vam blagajnici prebrzo skeniraju namirnice i ne stignete ih spremiti? Postoji jednostavno rješenje. 😉

 

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sedam
13:10 23.03.2022.

Pa drži stisnuta koljena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije