Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnja ljubavna priča

Mama podijelila: 'S mužem sam počela izlaziti kad sam već bila 6 mjeseci trudna s drugim!'

TikTok/ jordanmchales
23.03.2022.
u 14:30

- Nije lako objasniti da si se udala 'na brzinu' u 6. mjesecu trudnoće, ne za tatu svoje bebe, ali ipak iz ljubavi... -.napisala je.

TikTok korisnica Jordan Hales ispričala je nedavno da se nekoliko godina nakon prekida opet počela viđati sa svojim bivšim dečkom, s kojim je izlazila dok su još bili tinejdžeri. Život ih je, kaže, odveo na različita mjesta, no par se nekoliko godina kasnije opet našao, zaljubili se i vjenčali: iako je ona već šest mjeseci bila trudna s drugim muškarcem!

- Vjenčali smo se samo nekoliko tjedana nakon što smo se ponovno vidjeli... - otkrila je u svojoj netipičnoj ljubavnoj priči. 

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

Hales je objavila i video u kojem je trudna, a objasnila je da se u trudnoći često pitala 'kako će sama odgajati dijete'... Tada se, kaže, pojavio njen bivši dečko s kojim je izlazila još u srednjoj školi, i pitao: "Hoćemo na spoj?"

@jordanmchales I can’t decide who has changed more 😂 #glowup #fypシ #iwantsomeonetoloveme ♬ Thats What I want - mafraud

Samo mjesec dana kasnije bili su, kaže, zaručeni, a nekoliko tjedana kasnije već u braku...

Mlada je mama pokazala i fotografije sa svog, kako kaže, ne dugo planiranog vjenčanja na kojem je trudna s drugim muškarcem, te fotografije sina, sebe i svog novog supruga, njene srednjoškolske ljubavi.

@jordanmchales How we became a family! #surprise #hellohello #parents #storytime ♬ original sound - frankiesaudios

U drugom je videu Hales dodala i da ona i suprug svoje vjenčanje nazivaju "vjenčanjem iz vedra neba", no i kako oboje znaju da su u braku završili jer su bili zaljubljeni.

- Nije lako objasniti da si se udala 'na brzinu' u 6. mjesecu trudnoće, ne za tatu svoje bebe, ali ipak iz ljubavi... -.napisala je u komentarima, prenio The Sun.

Vjenčanje na Zoom-u! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije