Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽENSKI HULK'

Htjele su potamniti kožu, ovakav rezultat nisu očekivale

Foto: Getty
08.08.2018.
u 13:21

Nakon što su uspjele skinuti boju sa sebe odlučile su se požaliti salonu na groznim rezultatima

Dvije Britanke iz North Yorkshirea odlučile su poraditi na svojem tenu te su posjetile lokalni salon ljepote kako bi ostvarile svoj cilj.

Laura Denton i Rosie Berry dobile su priliku isprobati novi proizvod koji bi im na kožu nanio novu boju. Kako su im u salonu obećali, trebala je to biti malo drugačija boja nego što je njihova prirodna. Kada su završile s tretmanom ostale su zaprepaštene viđenim.

- Kada smo izašli iz soba pogledale smo jedna drugu i to definitivno nije bila suptilna boja. Izgledala sam kao ženski Hulk. Bila sam svijetlo zelena, šteta što nije bio Halloween pa da se maskiramo - rekla je Laura, javlja The Sun.

Dodaje kako je Rosie bila tamno smeđa nakon tretmana te da su brzo pobjegle u automobil i odjurile kući kako bi isprale boju sa sebe.

- Trebalo je više od 45 minuta kipućeg tuša da boja počne odlaziti, no još uvijek sam bila zelena - rekla je Laura.

Nakon što su uspjele skinuti boju sa sebe odlučile su se požaliti salonu na groznim rezultatima. Tamo su im ponudili besplatni tretman što su one odbile.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:17 09.08.2018.

Jesenti milu bigulicu, tko god je sastavio ovu vrhunsku vijest (vjerujemo da je to naša omiljena Lubina Karolinica) treba mu obvezatno povisiti plaću za 87,34 posto. Takvo istraživačko novinarstvo ne smije ostati nenagrađeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije