Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kitcheraj accessoires

Hrvatice 'poludjele' za ovim božićnim ukrasima splitske dizajnerice

Kitcheraj accessories
Foto: Kitcheraj accessories
1/9
02.12.2014.
u 10:47

Ona je mlada, ambiciozna i nadasve kreativna splitska dizajnerica čije radove obožavaju u Hrvatskoj, ali i izvan granica države

Lea Babić Radosavljević mlada je majka dviju djevojčica, a slobodno vrijeme posvećuje izradi posve neobičnih božićnih ukrasa.

– Sve je počelo potpuno spontano. Samo za moj gušt. Kako je moja jelka iz godine u godinu pretrpana svim i svačim, svoje mjesto na njoj pronašle su i prve cipelice mojih djevojčica. Ipak, uvijek mi je nedostajalo " još ono nešto". Upustila sam se u avanturu zvanu "kolačić" i ideja je ispala super, ispričala je za Večernji list splitska dizajnerica.

Foto: Kitcheraj accessories

Foto: Kitcheraj accessories

– Reakcije okoline su bile i više nego pozitivne, a upiti za moje ukrase počeli su stizati iz cijele Hrvatske. Volim se posvetiti svakoj želji pa tako svaki "kolačić" nosi svoju, osobnu priču. Ukrasi su prilagođeni željama kupaca, prema boji doma, ostalih ukrasa na jelci, osobnosti i slično – govori Lea.

No, njezina kreativnost nije stala na tome. Osim omiljenih muffina, Lea se bacila i u izradu medenjaka čovječuljaka, ali i sladoleda.

Foto: Kitcheraj accessories

Foto: Kitcheraj accessories

– Iako se može činiti da ovo zaista nije vrijeme za sladoled, ali uz ove "slatke poslastice" šareni korneti na božićnoj jelki zaista su poseban detalj – smatra Lea.

– Jedva čekam tim ukrasima ukrasiti svoju božićnu jelku. Neka bliješti, sjaji... nestrpljiva je Lea koja nam pojašnjava da voli razne uzorke.

– Volim kada su ukrasi za jelku personalizirani, a ne "obični", to je odraz nas samih. Zato "kolačiće" ukrasim, po želji, i imenima.

Foto: Kitcheraj accessories

Foto: Kitcheraj accessories

Upitali smo je na čemu trenutno radi, a iz radionice Kitcheraj accessoriesa uskoro će izaći i modno- trendovski kolačić s leopard uzorkom, a fotografije možete vidjeti na Facebook stranici.

Ova splitska dizajnerica sa svojim je radovima, sudjelovala i humanitarnoj akciji Lions cluba Split. Sav prihod od prodaje išao je djeci s cerebralnom paralizom.

Foto: Kitcheraj accessories

>>Dizajnerica Sandra Haddad predstavila čarobnu kolekciju vjenčanica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije