Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimio dokumentarac

Hranio se samo u McDonaldsu 90 dana i smršavio gotovo 17 kilograma

McDonalds
Foto: Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL
08.01.2014.
u 15:00

Prepustio se ovom projektu kako bi snimio dokumentarac za svoje učenike u kojem je poručio kako nije potrebno potpuno izbjegavati hranu u McDonalds`u već je potrebno voditi računa o načinu prehrane i tjelovježbi.

John Cisca, profesor znanosti u školi Colo-Nesco u Iowi izgubio je gotovo 17 kilograma i kolesterol mu se smanjio s 249 na 170 nakon tri mjeseca koliko se hranio isključivo u McDonald'su. Nije birao jela, hranio se Big Macom, saltama i sladoledima i time p ostao potpuna suprotnost čovjeku o kojem je sniman dokumentarac, a koji se također hranio u istom lancu brze hrane i dobio mnogo kilograma. Cisca se bazirao na unosu preporučenih 2000 kalorija na dan i kombinirao je jela prema nutritivnim vrijednostima.

Ovaj profesor znanosti je svakodnevno i šetao 45 minuta, a rezultati su zapanjujući. Prepustio se ovom projektu kako bi snimio dokumentarac za svoje učenike u kojem je poručio kako nije potrebno potpuno izbjegavati hranu u McDonalds`u već je potrebno voditi računa o načinu prehrane i tjelovježbi, piše Sploid. 

- Svi mi imamo pravo na izbor i ti izbori čine nas takvima kakvi jesmo, a ne McDonald`s,poručio je Cisca. 

A ako imate uravnoteženu prehranu, i unosite u organizam sve hranjive tvari koje su vam potrebne, ne morate se bojati, dodaje Cisca. 

- Nemojte kriviti McDonald's za svoju prekomjernu težinu. Ako jedete kao svinja nadebljat ćete se, bez obzira gdje se hranili, zaključio je profesor. 

>>McDonald's svojim radnicima: Ne jedite hamburgere

Komentara 5

RT
Rollo.Tomasi
15:44 08.01.2014.

Istina!

Avatar billybull
billybull
18:24 08.01.2014.

hmmm...bas me zanima gdje su sad svi dezurni pljuvaci na sve americko, pogotovo mc donalds? uz svega nekoliko ne previse bitnih pogreski u prijevodu clanak pokazuje koliko je malo istine u opcem stavu hrvata prema hamburger...doduse, vrlo mali broj hrvata uopce ima pojma kaj je hamburger, jer veeeeelika vecina ocekuje pljeskavicu u pecivu....

LI
liliZG
14:29 09.01.2014.

Ako niste primjetili , dvije najvažnije stvari su bile 2000 kalorija dnevno i 45 min šetnje.... dakle ne prežderavati se i barem šetati ako ne želite vježbati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije