Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

GREE – Wi-Fi smart instaliraj i neometano uživaj

Gree klima
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
25.04.2017.
u 08:00

Pronađite idealno rješenje za nesnosne ljetne vrućine. Neka Vam ugodno okruženje postane svakodnevnica.

GREE, svjetski renomirani proizvođač klima uređaja, vrhunskim tehničkim karakteristikama, visokim ekološkim i zdravstvenim zahtjevima te besprijekornom kvalitetom svojih proizvoda, diktira trendove na svjetskom tržištu klima uređaja. Kaže se da je razvojna povijest GREE-a, povijest inovacija. U tom procesu GREE jasno prepoznaje da je vrijednost poduzeća u njegovom doprinosu društvu. Posvećen tehnološkom istraživanju i razvoju, Gree je izumitelj i ponosni vlasnik više od 6000 patenata na području klimatizacije.

Široka paleta Gree klima uređaja omoguće Vam da odaberete upravo onu izvedbu koja odgovara Vašim zahtjevima i željama, a kompaktan i moderan dizajn unutarnjih jedinica, svakom interijeru dati će dašak osvježenja. Neprestanim ulaganjem u inovacije, kreativnost i kvalitetu svojih proizvoda, GREE nastoji maksimizirati ugodu i zadovoljstvo svojih korisnika.

Foto: Promo

Foto: Promo

Upravljajte Vašim klima uređajem iz bilo kojeg kutka svijeta

GREE zidni klima uređaji dolaze sa standardno integriranim Wi-FI sučeljem za upravljanje putem interneta, pruža korisnicima, bez puno napora, fleksibilnost nad kontrolom rada njihovih uređaja, neovisno o tome gdje se nalazili. Sve sto Vam treba za Wi-fi upravljenje je Wi-Fi smart aplikacija i registracija na „GREE Cloud Platform-u“, pomoću koje možete svojim uređajem upravljati preko smart phone-a, računala ili tableta bilo gdje u svijetu.

Foto: Promo

Uređaji opremljeni I-Feel senzorom, osiguravaju Vam idealnu željenu temperaturu Vašeg okruženja. I feel senzor je mini senzor u bežičnom upravljaču koji može osjetiti okolnu temperaturu u prostoru i prenijeti signal natrag u unutarnju jedinicu. Time se omogućuje „realnija“ kontrola temperature u prostoru oko Vas, odnosno postizanje maksimalne ugode baš prema Vašim željama.

Foto: Promo

GREE klima uređaji odlikuju se niskom razinom buke, prirodnim strujanjem zraka ( u potpunosti eliminira neugodan osjećaj izloženosti puhanju), noćnim krivuljama koje omogućavaju „neometani užitak“ čak i u snu, “Turbo“ hlađenjem, efikasnim hlađenjem čak i na 54°C vanjske temperature, besprijekornim dizajnom. To su samo neke od karakteristika koje GREE izdvajaju od konkurenata i zbog kojih je Gree je dobio povjerenje široke palete korisnika u više od 200 zemalja i regija (preko 300 milijuna).

Foto: Promo

Gree godišnje proizvede preko 60 milijuna primjeraka kućne i preko 5,5 milijuna primjeraka komercijalne serije klima uređaja, što znači da je svaki treći prodani klima uređaj u svijetu proizveo upravo Gree. O njegovoj vrijednosti, kvaliteti i postojanosti govori i zasluženo mjesto u Top 100 kineskih kompanija već 12 uzastopnih godina (prema priznatom svjetskom časopisu Fortune Magazin), kao i činjenica da je Gree jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“ Međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda.

Poduzeće se ne može osloniti samo na promjene koje donosi okruženje, već treba imati hrabrost da ono mijenja svijet.“ Dong Mingzhu – presjednica uprave Gree Electric Appliances.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?