Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo lice

Grace Mahary: Riccardo Tisci i Givenchy otvorili su mi sva vrata

grace mahary
Foto: Dress to Kill Magazine
1/3
16.10.2012.
u 12:01

Tamnoputa Kanađanka kao tinejdžerica je maštala da će biti košarkašica, no danas su iza nje revije za najzvučnije modne kuće

Možda još niste čuli Grace Mahary, no sigurni smo da njezino vrijeme tek dolazi. Ova 22-godišnja Kanađanka tek je prošle sezone prvi put stala na piste, no zato je za proljeće/ljeto 2013. nosila revije za najpoznatije modne kuće – od Marca Jacobsa i Prade do Chanela i Saint Laurenta, čiji je show i zatvorila.

Tamnoputa Grace, koja je sve osvojila velikim srnećim očima, čak se našla i na zabavi Hedija Slimanea nakon debitantske revije za Saint Laurent:
– Bio je jako drag i zainteresiran za moje podrijetlo, a jako me iznenadio kad je svaku djevojku prije izlaska na pistu fotografirao svojom kamerom u crno-bijeloj tehnici.

Kad je riječ o netom završenoj sezoni tjedana mode, Grace će još jednu reviju osobito pamtiti – i to onu za legendarnog šeširdžiju Philipa Treacyja koji se na London Fashion Week vratio nakon deset godina. A osim njega upoznala je i Lady GaGu, koja je otvorila Treaceyjevu reviju.

Grace, čiji roditelji dolaze iz istočne Afrike, nikad nije maštala o manekenskoj karijeri. Kao tinejdžerica obožavala je košarku, a život su joj promijenili modni agenti koji su je uočili u trgovačkom centru. Nakon što je pobijedila na lokalnom natjecanju kao najbolji model, preselila se u Toronto gdje je samo povremeno radila kao manekenka. Tek kad joj je Riccardo Tisci dao priliku da ekskluzivno nosi Givenchyjevu reviju za jesen/zimu 2012./2013., otvorila su joj se sva vrata.

– Još nisam prihvatila činjenicu da sam model s punim radnim vremenom. Nevjerojatna mi je čast raditi s velikim modnim kućama poput Chanela, Louisa Vuittona i Prade, a osobito ću pamtiti Balenciagu i Saint Laurent. No da nije bilo Riccarda Tiscija i njegova tima, ne bih bila to što sam danas – rekla je Grace.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije