Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo lice

Florence Huntington Whiteley krenula stopama sestre Rosie

Florence Huntington Whiteley
Jack Willis
24.06.2012.
u 00:01

Devetnaestgodišnja sestra Rosie Huntington Whiteley dobila je prvi modni posao - jedna je od 19 ambasadora britnaskog brenda Jack Willis te će cijelo ljeto promovirati brend diljem svijeta

Nakon što je potvrđeno da će bivša Victorijina anđelica Rosie Huntington Whiteley glumiti u dugoočekivanom nastavku kultnog filma \"Mad Max 4\", na modnoj je sceni prve korake napravila njezina mlađa sestra Florence. Ona je, uz još 18-ero mladih ljudi iz Velike Britanije, Kine i Amerike, postala ambasadorica britanskog brenda Jack Willis.

No to nije obična kampanja jer će modna ekipa Jacka Willisa u plavom i ružičastom Land Roveru s logom britanskog brenda putovati svijetom i promovirati projekt Seasonnaires uz partyje.

- Ja sam na prvoj godini Sveučilišta Leeds i jedva čekam da počne ovaj projekt. Tako ću provesti cijelo ljeto. Držite fige za dobro vrijeme i nadam se da se vidimo negdje na putu - poručila je 19-godišnja Florence.

Sudeći prema dobrim genima, velikom osmijehu, punim usnama i prekrasnoj kosi, sigurni smo da se i mladoj Florence smiješi jednako uspješna modna karijera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije