Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni horoskop

Evo što vaš horoskopski znak govori o tome kakvi ste kada se zaljubite, ali i odljubite

zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
17.02.2018.
u 16:20

Skriven jezik srca nije lako dokučiti, a posebno onima koji još nemaju mnogo ljubavnog iskustva

Uvijek je zanimljivo pitanje kako prepoznati da li je netko zaljubljen? Ili po čemu se zna da se ohladio? Skriven jezik srca nije lako dokučiti, a posebno onima koji još nemaju mnogo ljubavnog iskustva. Da vam olakšamo, evo kako se ponašaju zaljubljeni i/li odljubljeni muškarci, a kako žene...

MUŠKARAC OVAN

Kad je zaljubljen, odmah organizira velike aktivnosti, najčešće sportske, rekreativne ili izletničke, ali s mnogo kretanja. Ne miruje ni trena, a očekuje da ga partnerica slijedi u stopu, pa makar umirala od umora. Kad mu je dosta ljubavi, šuti kao zaliven, i to zato jer je u duši pozitivac, pa mu nije lako reći da više ne voli. Teška srca čeka da druga strana sama prepozna da je kraj, ali ako mu voda dođe do grla, jednostavno kratko kaže što je i isti čas odlazi.

ŽENA OVAN

Dok je zaljubljena može sve, puna je života i ne posustaje. Naprosto blista i stalno izlazi želeći se pokazati pred svijetom. Vrlo je seksi i odijeva smione kombinacije. Ako je gotovo, obično je puna pitanja zašto je to tako. Ne miri se lako s krajem ljubavi, pa svoj bijes iskaljuje kroz neke tjelesne aktivnosti, a ponekad i kroz svađu s prvom osobom koja joj dođe pod ruku.

MUŠKARAC BIK

Ovaj tip obično ima kavalirske geste i želi ugoditi osobi do koje mu je stalo. Najčešće organizira zajedničku večeru na kojoj ne štedi. Da je zaljubljen, vidjet ćete po iskricama u očima koje vas gledaju po skrivečki, a nikad otvoreno. Odljubljen je sklon depresiji u najklasičnijem smislu. Posvećuje se prolaznim uživancijama u hrani i piću, tako zanemarujući osobu koja se pita da li mu je draži frižider ili ona.

ŽENA BIK

Topla je i zrači senzulanošću. Govori nježnije, a svakom gestom kao da poziva osobu bliže k sebi, pa još bliže, sve do spavaće sobe. Kad je gotovo, želi biti pristojna, ali ne može glumatati. Nastoji na pažljiv način reći o čemu se radi, a u sebi je iskreno tužna.

MUŠKARAC BLIZANAC

On se ponaša podvojeno – ima duge faze šutnje što je potpuno neobično za njega, a potom jednako duge faze kad ne zatvara jezik. Sadržaj onog što priča uopće nije bitan, ali je karakteristična zbunjenost. Želio bi objasniti što mu je, ali ne uspijeva. Kad se odljubi, ulazi u duga objašnjavanja i iznosi više teorija zašto je tome tako. Čak i da ga saslušate, opet nećete znati koji je pravi razlog takvom stanju.

ŽENA BLIZANAC

Zaljubljena Blizančica izgleda poput prave djevojčice. Naivka ovog tipa prava je lolita koja flertuje spretno transformirajući glas u dječački, a treptanjem svraća pozornost na svoje lijepe oči. Kad joj je dosta, obično to prvo sazna cijela galerija njenih prijateljica, a potom i svo susjedstvo. Ne morate je pitati što je, samo pogledajte ljude iz njene okoline i kad vidite da vas gledaju sa žaljenjem, sve će vam biti jasno.

MUŠKARAC RAK

U njemu kuha i ne može sakriti svoje osjećaje, premda bi to najradije želio. Vlažne oči i dubok pogled odaju ga, pa je dovoljno zagledati mu se u lice. Ponekad uz to i duboko uzdiše. Ako je ljubav prošla, laća se boce i ispija je do dna na mjesečini. Ova vrsta melanholije i tuge kao da nema kraja, a ako vam još nije rekao, ni neće. Isto kao i na početku, morat ćete iz njega vaditi kliještima.

ŽENA RAK

Kad se zaljubi, otvara se i spremna je sve podijeliti s voljenom osobom. Blista i ne mari za konvencije. Jednostavno želi biti voljena i očekuje isto zauzvrat. Malo je reći da se počinje oblačiti ženstvenije, a nerijetko nosi dublji dekolte. Odljubljena, obično se povjerava prijateljici i kroz duge razgovore traži utjehu. Polako se priprema kako to reći partneru, teško joj je, jer ne želi nikoga povrijediti.

MUŠKARAC LAV

Ako ste vidjeli čovjeka koji na stadionu pred publikom izjavljuje ljubav ili se popeo na vrh tornja s ljubavnim transparentom, vjerojatno se radi o Lavu. Zaljubljen djeluje pomalo suludo, a svakako očekuje da svoje ludilo podijeli sa širim krugom publike, misleći da im je zanimljiv. Ponekad i jest, ali ne nužno. Kad je gotovo, to je prava ljubavna drama. Obično se radi o srcedrapateljnoj ljubavnoj sceni kao iz sapunica gdje Lav plače, riče i jauče ne stajući čak i onda kad je već i partnerici dosadio sa svojim jaukanjem.

ŽENA LAV

Ona je prava kraljica. Možete je primijetiti sa sto metara daljine jer ne samo da zrači, nego joj je i korak smion, seksi, spretan i zavodljiv, uglavnom takav da se njeno kretanje ne može ne primijetiti. Za njom se okreću,  a ona hoda poput modne ikone. Ako je gotovo, u prvo vrijeme ona je gotovo slomljena. Čaša pića je tu, a pogled je tup i bezizražajan. Vuče se i suprotnost je onoj s početka priče. Partneru je lako zaključiti o čemu se radi, jer je njenim držanjem sve jasno. Kasnije se sabere.

MUŠKARAC DJEVICA

On bi pokrenuo brda, ali obično su to brdašca. Vrlo je šarmantan, diskretan i ne govori otvoreno da se zaljubio. Obično iznenadi osobu do koje mu je stalo nekim pažljivo biranim izlaskom ili darom koji je dobro pripremio jer je prije ispitao i otkrio da baš to ta osoba voli. Kad je gotovo, ne zna što bi od muke. Još se trudi izlaziti zajedno s partnericom, ali njegovo ponašanje je nervozno ili izvještačeno. Obično slijedi sitničava rasprava oko nevažne teme kroz koju se razotkriva istina.

ŽENA DJEVICA

Bit će vrlo decentna, dotjerana, gotovo otmjena. Prema svima će se odnositi još više ljubazno, čak i preerano ljubazno. Osmijeh joj neće silaziti s lica, ali ni ona neće ići otvoreno. Jednostavno će čekati dok se ne ukaže prilika za zbližavanje, a i tada će poštovati pravila igre i konvencije. Nastojat će naći niz razloga i sitnica kojim bi objasnila zašto je ljubav nestala. Upetljat će se u pravi labirint analiza, a sve to donijet će joj još više frustracija, sve dok ne bude spremna samoj sebi priznati da tu ljubavi više nema.

MUŠKARAC VAGA

Ovdje se radi o pravom autentičnom gentlemanu koji će se finim manirama drugoj osobi uvući pod kožu. Ljubazan osmijeh mu ne silazi s lica, pristupačnost je tu, ali ne i sirovost, jer je sve otmjeno, fino. Pomalo je zbunjen, ali je sretan što voli. Njemu je zaista teško ako je gotovo jer on zapravo živi za ljubav i zajednicu dvoje ljudi. Šutjet će mudro se nadajući da će se ljubav vratiti i trpjet će. Ako se to ne dogodi, nakon nekog vremena vrlo će pažljivo reći o čemu se radi i pri tom će biti iskren.

ŽENA VAGA
Kad je zaljubljena, ona se topi od sreće. Dovoljna joj je činjenica da voli i to je ispunjava. Ponekad potpuno zaboravlja na svoje svakodenvne obveze, smušena je i čini greške, ali ne sve to odgovara osmijehom, jer joj se ono najvažnije za nju – ljubav – upravo dogodila. Ako je kraj, suzdržavat će se od ikakvih komentara, ali će ubrzo stisnuti zube i reći o čemu se radi. Predložit će da svakako ostanete u dobrim odnosima.

MUŠKARAC ŠKROPION

Ako ga pogodi Amorova strijela, po cijele dane kratko uzdiše. Prsni koš mu se širi i spušta dok po skrivečki upućuje prodorne poglede osobi koja je njegova meta ljubavi. Onda odjednom provali strast i u hipu pokaže koliko mu je stalo. Najčešće na vrlo konkretan način. Do tada uopće ne znate na čemu ste. Kad je gotovo, ne miri se s tim, jer nosi u sebi zrno ljubomore. Prvo mora sve proraditi u sebi, a to su faze dugih šutnji i zagonetnih raspoloženja. Kad je završio unutrašnju inventuru, bez skrupula kaže o čemu se radi i pri tom nerijetko provocira.

ŽENA ŠKORPION

Nju je lako prepoznati po vrlo zavodljivoj garderobi i jednakom ponašanju čim se zaljubi. U njoj odmah poraste smionost, pa se voli našaliti i s drugima oko sebe, ali u sebi kuha i jedva čeka da se preda ljubavi. Čeka povoljnu priliku i čim je dobije, ne propušta je iskoristiti i zbližiti se s osobom do koje joj je stalo. Kad je gotovo, za nju kao da je smak svijeta. Može se unijeti u vrlo destruktivne obrasce ponašanja poput pića, seksa na brzaka, ovisnosti, droge ili sličnog. Tada ne trpi partnera pokraj sebe, pa ga sama izbjegava ili nalazi izgovore da se ne nađu. No vrlo brzo otvoreno kaže o čemu se radi.

MUŠKARAC STRIJELAC

On obično ne zna šta bi sa sobom kad se zaljubi. Djeluje poput prave naivčine, a neki poput prave seljačine. Može biti nespretan, ali je spontan, otvoren i prirodan. Kad shvati što mu se dogodilo, obično to otvoreno kaže i još se sam sebi čudi. Kad je gotovo, partnerica to nikad ni ne sazna, jer je on već daleko od nje. Ništa ne objašnjava jer očekuje da ona sama zaključi što je na stvari. Najčešće se to i događa, ali ga nije briga što do te faze ona prođe sve i svašta – od zbunjenosti, brige, tuge do razočaranja.

ŽENA STRIJELAC

Ona je otvorena, vedra i spontana, te uopće ne krije da se zaljubila. Dapače, o tome obično već unaprijed zna cijela njena ulica. Odmah se oblači izazovno i ide u lov na osobu za koju drži da je njena. Pretvara se u tip zavodljive naivke, a krajnost je lik glupe, ali svima drage plavuše. Da je ljubavi došao kraj, pokazat će bez drame, jer će se jednostavno nastaviti zabavljati sa svojim društvom ignorirajući partnera ili ga zapostavljajujći zbog drugih tema. Ne objašnjava, nego čeka da sam shvati.

MUŠKARAC JARAC

Ako je zbunjen, uplašen ili radi naglu rošadu u svojim poslovnim obvezama, znajte da je vjerojatno zaljubljen. On se u početku ne snalazi u ovakvom stanju, jer voli imati stvari pod kontrolom, a to sada nema. No čim shvati i prihvati kako je, sam će krenuti organizirati stvari u pravcu da osvoji srce osobe do kojemu je stalo. Ako je gotovo, uronit će srcem i dušom u posao i neće se micati od njega. Doduše, kod nekih je to prirodno stanje, pa morate biti vrlo pronicljivi da prepoznate da mu je posao ovaj put izgovor za izbjegavanje ljubavi.

ŽENA JARAC

Kad se zaljubi, ona je iskrena, premda to neće odmah priznati. Mudro će čekati povoljan trenutak da na diskretan način pokaže da joj je stalo. Da se zaljubila, vidjet ćete po tome što je čudno mirna i pomalo samozatajna, no također i vedra. Kad je gotovo, ona ne dvoji jer zna što osjeća. No pokušat će otupiti oštricu grubosti istine. Ako ne ide, jer se ona ne zna pretvarati, može se dogoditi da grubo saspe osobi istinu u lice.

MUŠKARAC VODENJAK

Kod njega nikad niste na čisto. Ili potpuno direktan, čak toliko da to djeluje suludo, pa vam otvoreno kaže da vas je čekao cijeli život, ili nema šansi da vam išta kaže. U drugom slučaju nastaje pravi igrokaz različitih uloga i dogodovština za koje samo on vjeruje da su izrazi njegove zaljubljenosti, ali vama obično ništa nije jasno. Bude li gotovo, neće to nikako priznati, nego će smatrati da ste se vi sad zbližili i da ćete vječno ostati dobri prijatelji. On u to zaista najozbiljnije vjeruje.

ŽENA VODENJAK

Svoju zaljubljenost najradije će podijeliti sa svojim društvom, pa će s prijateljima tulumariti do zore. Ako njen izabranik u međuvremenu nestane, ona će i dalje biti zaljubljena i već će ga naći. Bit će vesela, luckasta, otvorena i spremna na razne ludosti.
Ako je kraj, ona postaje tiha, tiša od svih drugih oko sebe. Treba joj da se sabere, a onda pažljivo priopćava što se dogodilo. I  ona želi ostati u najboljim odnosima, a nada se da će kasnije iz bivšeg partnera postati dobar prijatelj. Nekima to i uspijeva.

MUŠKARAC RIBE

Ovaj zmotanac prvo dugo pati prije nego što skupi hrabrosti da išta pokaže od svojih osjećaja. Obično ga možete pročitati kao otvorenu knjigu, jer u društvu osobe u koju se zaljubio on zamuckuje, nesiguran je i treperi. Partnerica treba učiniti prvi korak i približiti mu se. Ako ste vidjeli tipa na mjesečini na plaži pored praznih boca pića ili ste čuli tiho hrkanje (ponekad izmiješano s jecanjem) iz grma, znajte da se radi o odljubljenom Ribanu. Svoju tugu utopit će u tekućinama, a nerijeko će i zaplivati u noćnom moru. Dobro je da je netko od prijatelja pokraj njega da ne potone. Voljenoj osobi teško će reći da je više ne voli. Ona će ga tražiti na spomenutim mjestima.

ŽENA RIBE

Kad se zaljubi bit će tiha, povučena i radosna, ali tu radost neće otvoreno izražavati. Blagi osmijeh će je odavati, a uvijek će pogledom tražiti osobu do koje joj je stalo. Ponekad će se skrivati, a gotovo je sigurno da će pocrvenjeti. Svoju tugu zbog prestanka ljubavi ona će podijeliti s prijateljicom uz obilno šmrcanje. Bit će to prizori kao iz sapunice s nizom trivijalnih dijaloga. Nakon toga, pustit će dragog da kroz njeno ponašanje zaključi da je ljubavi kraj.

Komentara 1

ZA
Zahvalna
22:38 20.04.2018.

Da neduzim puno, imala sam problem upravo zato sto nisam verovala u postojanje Ljubavne Magije.A ta sila je itekako uticala na moj zivot i moje Familije.ZELIM OVIM PUTEM DA SE ZAHVALIM MELISI NA POMOCI.Radila mi ljubavnu magiju za vracanje voljene osobe.MOZETE JOJ SE SLOBODNO JAVITI JA SAM JOJ PISALA NA +385 9556 31 251 VIBER ILI WAC.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije