Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za glatku kožu

Epilacija laserom - najbolja metoda za uklanjanje neželjenih dlačica

depilacija
Foto: Shutterstock
24.04.2014.
u 12:00

Epilacija se savjetuje pogotovo ženama koje imaju urasle dlake da se spriječi razvoj ožiljaka i pigmentacije jer je to jedina efikasna te trajna metoda.

Laser daje neusporedivo bolje rezultate u odnosu na IPL koji je bolniji, često praćen komplikacijama tipa opekotine te treba 2-3x puta više tretmana u odnosu na laser.

Najnoviji laseri sigurni su i tijekom ljeta, a uspješni su i na tamnoj koži.

Za uklanjanje dlačica s lica potrebno je oko 6 tretmana no kod hormonalnih poremećaja koji tretman više uz održavanje godišnje jednom do tri puta.

Za pazuh i ruke treba oko 4-6 tretmana te jednom godišnje održavati.

Foto: pixabay

Za bikini zonu, šiju, leđa, prsa i trbuh treba oko 6 tretmana te godišnje jednom do dvaput održavati.

Za noge treba oko 4 tretmana te 1 tretman održavanja godišnje.

Rezultati su trajni ako se rade tretmani održavanja jer manji bio dlaka naknadno sazrijeva.

Epilacija se savjetuje pogotovo ženama koje imaju urasle dlake da se spriječi razvoj ožiljaka i pigmentacije jer je to jedina efikasna te trajna metoda.

Laser Soprano ICE trenutno je najefikasniji i najkompletniji laser za epilaciju. Pored revolucionarne SHR tehnologije koriste 3 razne valne duljine za svaku vrstu koze te dlaka.

Još uvijek nije moguće ukloniti svijetle tj sjede dlake. Za svjetlije dlake laser koji daje najbolje rezultate je tzv. aleksandrit koji je najbolniji i najneugodniji laser inače no na Sopranu Ice on je skroz bezbolan. Ovo je velika inovacija za epilaciju dlaka no na Sopranu Icu aleksandrit laser je najefikasniji u odnosu na druge aleksandrit lasere jer ima najveću površinu i time veći prodor uz efikasnije uklanjanje dlaka.

Diodni laser je druga vrsta lasera na Sopranu Icu koja se koristi za jače i tamnije dlake. Treći laser neodymium yag koji se nalazi na Sopranu Ice nije potreban za naše podneblje jer se koristi na najtamnijoj kozi.

Zahvaljujući brojnim inovacijama i vise raznih lasera Soprano Ice daje najpotpunije i najefikasnije rezultate epilacije uz 100% sigurnost bez komplikacija.

>>Celulit je bolest! Narančina kora upućuje na to da je u organizmu u tijeku upala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije