Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČELO JE KAO ŠALA

Dva su prijatelja htjela otići na piće u lokalni pub, nevjerojatno gdje su završili

Ibiza - ilustracija
Foto: Wochit
1/2
28.07.2019.
u 15:36

Ross, inače šaljiv momak, išao se našaliti s Callumom pa ga je pitao želi li ići na Ibizu. Kada je malo bolje razmislio, Callum je shvatio da to uopće nije loša ideja te se sjetio da na otoku poznaje neke ljude kod kojih bi mogli prenoćiti.

Dva vesela Engleza, Ross i Callum, otišli su toga dana na pivu ili dvije do lokalnog puba, međutim umjesto da su nakon druženja otišli kući završili su na Ibizi. Ross, inače šaljiv momak, išao se našaliti s Callumom pa ga je pitao želi li ići na Ibizu. Kada je malo bolje razmislio Callum je shvatio da to uopće nije loša ideja te se sjetio da na otoku poznaje neke ljude kod kojih bi mogli prenoćiti.

Prijatelji su potom shvatili da je super biti spontan pa su i kupili povratne karte do Ibize za 68 funti. Brzo su dovršili piće, otišli kući po prikladne 'outfite' i u 3:30 sjeli su u avion, piše Metro.

Kada su stigli uputili su se na jutarnji after party na bazenu, a zabavu je jedino pokvarila Rossova majka kojoj nije bilo jasno kako se netko može samo 'pokupiti' i otići u drugu državu. Da stvar bude još gora, Ross je trebao brinuti o kućnom ljubimcu dok su mu roditelji na godišnjem odmoru. Majka očito nije razumjela ljepotu spontanosti, ali sin joj se vrhunski zabavio.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar VinkoL
VinkoL
17:21 28.07.2019.

Ma fenomenalan članak. U stilu njih 75 % na ovom visokocenjenjom portalu. Ne gine Pulitzer!

MS
Mr.Serator
17:24 28.07.2019.

Malo speeda malo kokaina i eto... A o novinarstvu ovdje....🤮

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:03 28.07.2019.

Alzenheimer nakon 60. godine? Cesto se desava. Da starac zaboravi tko je, sto je i sto treba raditi, jednostavno podjetinji. Pisali ste o odlasku covjeka na mjesec, sad pisete o odlasku dva pijanca na plazu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije