Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propustili let

Airline Canada ponudio ženi (71) da dijeli krevet s upola mlađim muškarcem

Foto: FrankHoermann/DPA/PIXSELL
27.07.2019.
u 15:36

Muškarac koji je osjetio 'nervozu u zraku' ponudio je gospođi da spava na kauču, ali Elizabeth nije bila zadovoljna s tim scenarijem.

Elizabeth Coffi Tabu (71) trebala se vratiti u Pariz 19. srpnja nakon što je mjesec dana provodila s obitelji u Kanadi. Međutim, nije ni slutila što će joj se dogoditi na povratku kući.

Kako je zbog pomaknutog leta propustila presjedanje iz Montreala za Pariz, zrakoplovna joj je kompanija ponudila da prenoći u hotelu i to u jednokrevetnoj sobi s drugim putnikom koji je također propustio let - 35-godišnjim muškarcem kojeg ne poznaje.

Putnica je objasnila zaposleniku Air Canade da ne poznaje tog upola mlađeg čovjeka te da oni nisu par, ali kompanija je objasnila da postoji samo jedna slobodna soba, prenosi Independent.

Muškarac koji je osjetio 'nervozu u zraku' ponudio je gospođi da spava na kauču, ali Elizabeth nije bila zadovoljna s tim scenarijem.

Nakon nekoliko sati kćer putnice uspjela je pronaći sobu za svoju majku u obližnjem hotelu, a kompanija joj je u znak isprike poklonila dva bona za hranu i sjedalo s dodatnim prostorom za noge.

Elizabeth se vratila u Pariz gotovo 24 sata nakon predviđenog vremena dolaska, a njena kćer od zrakoplovne kompanije očekuje javnu ispriku.

Ključne riječi

Komentara 4

GE
geronimo43
15:52 27.07.2019.

Pa sto ima veze i predsjednik francuske to radi svaki dan.

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
16:16 27.07.2019.

Uvrijedila se zato sto je ovaj htio spavat na kaucu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije