Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje svima

Dramatično priznanje majke podijelilo internet: 'Ovo je najteži post koji sam ikada napisala... nikada to nemojte činiti'

Žena plače
Foto: Thinkstock
08.10.2016.
u 18:00

Ova majka svjesna je da je to najveća pogreška koju je ikada učinila. Neki su joj zahvalili na savjetu, a neki su je kritizirali

Jedna majka priznala je ono što bi malo koji roditelj. Proživjela je grozno iskustvo kada je svoju djevojčicu od godine dana ostavila samu u kadi s dvogodišnjim bratom. Dijete se zamalo utopilo. Otišla je samo na 30 sekundi i umalo se dogodila tragedija.

Svoje iskustvo podijelila je na internetu. Svjesna da je to nešto stravično što je napravila, razlog objavljivanja je bio da upozori druge roditelje da to nikako ne čine. Australka Siobhan Rennie kaže da roditelji moraju biti na oprezu kada kupaju dijete i da ga nikako ne ostavljaju sa starijim djetetom da ga nadgleda.

Nije je bilo 15 do 30 sekundi

Svoju priču podijelila je na blogu MeOhMy – tvrdeći da je to bio najteži post koji je ikad napisala dodajući da se osjećala kao najgora mama na svijetu. Drama je počela kada je 36-godišnja Siobhan, ostavila dvogodišnjeg sina Harryja i kćer Aoife u kadi zajedno, a onda se odjednom sjetila da mora izvaditi rublje iz pranja.

– Otišla sam iza ugla, samo nekoliko metara objesiti jednu od suprugovih košulja. Nisam čula ništa neobično, samo da prskaju. Vratila sam se u kupaonicu možda 15 do 30 sekundi poslije i Aoife je bila već pod vodom mašući uokolo. Harry se smijao, a ja sam je brzo zgrabila iz te vode i čvrsto držala, kašljala je i vrištala... Harry je odjednom shvatio da to nije bila igra.... – napisala je majka djece.

Kritike i zahvale 

Dodala je da je ono što je učinila bilo potpuno neprihvatljivo. – Ovo je najteži post koji sam ikada podijelila. Čak i teže nego priznanje da imam PND i anksioznost. Mnogi od vas će misliti da sam loša majka – napisala je između ostalog i dodala je da je bilo glupo da vjeruje da bi starije dijete moglo paziti na mlađe. 

– Jedini razlog zašto ovo pišem je zato što želim vas upozoriti – NE, nikada nemojte pomisliti da je beba sigurna u kadi sama s bratom ili sestrom, čak i za par sekundi – poručila je između ostalog u postu.

Siobhan je podijelila post na svome Instagramu, a uslijedili su brojni komentari. Neki ljudi su joj zahvalili na savjetu i iskrenosti dok su je drugi kritizirali što je ostavila bebu samu u kadi, piše Mirror.

 

BLOGGED: "I'm sitting here sobbing great big fat tears. I've just done the worst thing. I am a horrible mum. Tonight, I put Harry and Aoife in the bath together, played with them for a bit, then remembered I had washing to put away. So I went around the corner just a few metres to hang up one of my husband's shirts. I didn't hear anything out of the ordinary, just a tiny bit of splashing. I went back to the bathroom maybe 15-30 seconds later (I really have no idea, it was very quick) and Aoife was under water flailing around. Harry was laughing. I grabbed her so fast out of that bath and held her to me...she was coughing and screaming. Harry suddenly realised she wasn't playing and his face fell..." Read more ON THE BLOG [link in profile] and please tag your fellow mamas below so everyone can be reminded 💕 #justblogged #ontheblog #mumoftwo #2under2

A photo posted by MeOhMy: raw&beautiful mum life (@meohmymum) on

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:06 08.10.2016.

sreaca da je sve zavrsilo dobro. Pozdravljam objavu, mozda ce spasiti nekog drugog malog andjela...

PR
propalismoFranjoskroz
21:33 08.10.2016.

u svijetu debila i retarda svaki savijet dobro dođe....imam i ja jedan,nikada ne hodajte autocestom po preticajnom traku jer bi vas mogao auto pregaziti....

TH
than
01:19 09.10.2016.

Eh, nema tutoriala za roditelje. Samo se nadjes u toj situaciji, a dovoljan i trenutak nepaznje da se nesto dogodi. Sva sreca pa je sve dobro proslo. Ovo je samo jedan primjer sto se sve moze dogoditi i sto sve roditelji prebrode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije