Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Djevojka ispričala: 'Otišla sam na spoj, a on je naručio tonu hrane i očekivao da ću platiti pola računa'

TikTok
06.12.2021.
u 12:30

Htjela je platiti samo svoj dio računa jer je naručila samo salatu i koktel, ali on je inzistirao da plati barem pola cijelog računa.

Jedna žena ostala je šokirana kada je otišla na spoj s nepoznatim muškarcem i on je tražio da račun plate po pola - iako je naručio dvostruko više hrane nego ona.

Marina, koja živi u Dubaiju, rekla je da je čovjeka upoznala na Tinderu i da nije mogla vjerovati da želi da mu ona plati hranu. Na TikToku je objavila video u kojem je otkrila kako je prošao njezin prvi spoj s muškarcem s Tindera, kako piše The Sun.

@marina_in_dubai

🤦🏻‍♀️ #dating #datingadvice #sharing #russian #russiangirl #russiantiktok #fyp #foryou #viral #comedy #sarcasm

♬ original sound - Marina

"Dakle, ja sam na spoju s tim dečkom u restoranu i on si naručuje odrezak, salatu, prilog, predjelo i nekoliko čaša crnog vina, dok sam ja naručila jednu malu salatu i jedan koktel. Onda dolazi račun i očito sam pitala hoće li da platim svoj dio", ispričala je Marina.

Otkrila kako je on zatim inzistirao da račun plate po pola, iako je naručio dvostruko više hrane. "Nema šanse. Neću platiti 50/50 za jednu malu salatu i koktel", zaključila je Marina.

Objava je pregledana više od 77 tisuća puta i gledatelji TikToka brzo su komentirali, a mnogi su se složili s njezinim mišljenjem.

“Muškarac bi trebao sve platiti i donijeti ti poklon za vrijeme koje provodiš s njim”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Ne plaćam ništa. To je spoj. Neka muškarac bude muškarac, a ne prijatelj."

Drugi su pak rekli da je jedino ispravno da svaka osoba plaća za sebe. "Kako bi bilo da svatko plati svoj račun", rekla je jedna osoba, dok je druga dodala: "Feminizam, jednakost i ostalo sve dok vama odgovara."

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije