Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
to nije očekivala

Dizajnerica pokazala s čim treba kombinirati traperice, no tiktokeri nisu oduševljeni: 'Izgleda jeftino!'

TikTok/@stylehard
24.05.2022.
u 13:30

Za kompletan dnevni outfit TikTokerica je savjetovala i par šik sunčanih naočala iz Zare i malu crnu torbicu 'like Chanel', s logotipom popularnog brenda.

Iako ih se uglavnom doživljava kao ležeran odjevni predmet prikladan 'za svaki dan', jedna je modna dizajnerica na svom TikTok računu @stylehard podijelila nekoliko savjeta uz koje, kaže, svaki par traperica može izgledati kao najskuplji komad odjeće u ormaru.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Svoje je ideje demonstrirala u svom TikTok videu uz pomoć para tamnih traperica iz Zare sa širokim nogavicama i rasparanim koljenima, a da bi one izgledale kao skupi dizajnerski komad, tvrdi ona, u  outfit trebate samo ubaciti par modnih dodataka.

Prvi je savjet tako bio da se traperice upare s bijelom košuljom i chic parom naušnica.

- Ta kombinacija izgleda čisto, svježe i otmjeno! - rekla je dizajnerica koja se odlučila za bijele 'biserne' naušnice.

Jednako važan za konačni izgled ove kombinacije je, dodala je, remen, i to 'bazični' crni na vezanje.

@stylehard Easy styling to look a little more chic.. #FashionMom #howtolookexpensive #howtostyle #easystyling #springfashion #fashiontok #fashiontiktok #styletok ♬ original sound - Fashion Mom

Za kompletan dnevni outfit TikTokerica je savjetovala i par šik sunčanih naočala iz Zare i malu crnu torbicu 'like Chanel', s logotipom popularnog brenda.

- I eto; kombinacija izgleda skupo! - zaključila je, no njeni savjeti nisu baš svih impresionirali. 

- Čak i uz sve to outfit mi izgleda jeftino... - napisala je jedna pratiteljica dodavši da joj u njemu dobro izgleda samo torba.

- Zašto influenceri žele da sve izgleda kao da je skupo? Ne žele se svi razmetati novcem ni ostavljati takav dojam! - zaključila je jedna djevojka u komentarima, a prenosi The Sun.

Megan (31) je dala otkaz kako bi provela posljednje dane sa svojim bolesnim psom: 'Želim s njom raditi sve što dosad nismo stigle' ❤

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije