Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klaun iz filma 'Ono'

Pokazala video sa svojim 3-godišnjim sinom, a pratitelji komentirali: 'Zašto je obučen kao Pennywise?!'

TikTok/@boysmammyshannonx
24.05.2022.
u 11:30

"Žao mi je malog dječaka. Jako je lijep ali nije u redu odijevati ga kao Pennywisea", napisao je jedan pratitelj u komentarima

Majka dvoje djece Shannon nedavno je odlučila odgovoriti pratiteljima zašto je sinu dala tako neobično ime – Boy Price i zašto maleni gotovo u svakom videu nosi suknjicu ili haljinicu...

Na svom je računu @boysmammyshannonx Romkinja iz Velike Britanije objasnila da se dijete ne zove stvarno Boy Price, no tako ga, kaže, svi zovu pa ''njegovo pravo ime nije ni bitno''.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

– Nije mu Boy (Dječak) pravo ime. Tako je sam sebe prozvao i sad ga svi tako zovu, a mislim da me nikada nije ni pitao kako se stvarno zove – rekla je, no nije neobično dječakovo ime bilo jedino što su pratitelji komentirali; mnoge je zanimala i odjeća za djevojčice koju mu mama oblači.

@shannonpricex #answer to @helenjones12854 BOY PRICE 🥰 #fyp ♬ original sound - ShannonPricex

"Žao mi je malog dječaka. Jako je lijep ali nije u redu odijevati ga kao Pennywisea", napisao je jedan pratitelj kojeg maleni podsjeća na klauna iz kultnog Kingova horora "It" (Ono).

"Složit ću se s tobom samo u jednoj stvari... da je jako lijep...", odgovorila je mama i dodala da "Boya ne treba žaliti jer mu ništa ne nedostaje, a misli i da mu lijepo stoji sve što mu ona obuče.

@shannonpricex He will never know how much I love him he’s my bestest achievement 😍💙🌏 proud of him more than he will ever know 😍 #fyp #proud #son #proudmammy ♬ original sound - Jay King 👑

"Reći nekome da mu dijete izgleda kao Pennywise nije normalno", dodala je, a podijelila je i nekoliko detalja o načinu života svoje obitelji, o romskoj kulturi i običajima.

Rekla je tako da joj sve do udaje otac nije dopuštao da izlazi bez mamine pratnje, što je mnogim TikTokerima bilo nezamislivo.

@shannonpricex #answer to @emilyjones1923456 #fyp ♬ original sound - ShannonPricex

"Jedina sam djevojka u obitelji, imam samo braću", objasnila je, "pa je tata bio jako zaštitnički nastrojen prema meni."

Tako joj je, dodaje, odabrao i sadašnjeg supruga, no ona je, kaže, sretna.

"Ne bih ga mijenjala nikada", rekla je kratko 28-godišnjakinja za svog muža, prenosi The Sun.

Megan (31) je dala otkaz kako bi provela posljednje dane sa svojim bolesnim psom: 'Želim s njom raditi sve što dosad nismo stigle' ❤

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije