Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručni savjeti

Dizajneri interijera otkrili: Ove stvari morate odmah maknuti iz kupaonice!

Shutterstock
08.07.2020.
u 07:00

Stare stvari, one koje se više ne koriste ili one koje zauzimaju puno mjesta treba ukloniti

Kupaonice često znaju biti pretrpane stvarima kojima tamo uopće nije mjesto ili onima koje se rijetko upotrebljavaju. Kako bi doznao što treba baciti, premjestiti u drugu prostoriju ili hitno maknuti iz kupaonice, Insider je razgovarao s dizajnerima interijera. Evo što savjetuju.

Velika pakiranja
Bo Keuleers, menadžerica za dizajn interijera u MVA Home tvrtki, rekla je kako se treba riješiti kutijica i pakiranja nekih proizvoda. Primjerice, kutije velikih pakiranja blazinica ili štapića za uši često zauzimaju mnogo prostora, a ne izgledaju lijepo. Zamijenite ih staklenim čašama i posudama kako biste stvorili spa atmosferu, elegantnu i ugodnu.

Tepisi
Ispred kade ili tuš-kabine ljudi postave tepih kako ne bi smočili pod nakon tuširanja, ali previše istih može vizualno smanjiti prostor. Keuleers predlaže isključivo jedan manji, jednostavni tepih. 

Stari ručnici
Onih koji su već dali svoje i ne izgledaju lijepo jer je print izblijedio ili imaju rupice trebalo bi se riješiti, savjetuje Rachel Street. Investirajte u dva seta ručnika koji će biti izloženi u kupaonici, a one stare možete koristiti za čišćenje po kući ili ih jednostavno baciti.

Dražen i papiga Koko svaki dan piju kavu u omiljenom kvartovskom kafiću!

Previše stvari vani
Kupaonica bi trebala biti čista, jednostavna i bez previše izloženih predmeta vani, kaže Lonni Paul, vlasnica tvrtke Lonni Paul Design. Također, kaže da bi na vidljiva mjesta trebalo izbjegavati stavljati sredstva za čišćenje, toaletni papir, vlažne maramice i slično. Pospremite to u neki ormarić. 

Nakit
Kada stoji u kupaonici, nakon duljeg vremena može potamniti u dodiru s vodom. Zato dizajnerica Street savjetuje da ga držite u spavaćoj sobi ili u ormaru. 

Putna pakiranja
Šamponi i losioni koje ste donijeli iz hotela mogu nepotrebno zauzimati mjesto. Ako ih niste iskoristili brzo nakon povratka s putovanja, bacite ih.

Šminka koja se ne koristi
Ako niste koristili ruž ili sjenilo u posljednjih godinu dana, kolike su šanse da ćete početi sada? Da vam ne zauzimaju nepotrebno mjesto, riješite ih se.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije