Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
34-godišnja menadžerica

'Dijelim odjeću sa suprugom; tako uštedimo mnogo novaca, a i muški se komadi mogu odlično isfurati'

@gracesurguy
04.10.2021.
u 15:26

Kupnja samo muške odjeće je ogromna ušteda novca za par, ali nijedna moja prijateljica ne želi ni razmisliti o tome da s partnerom dijeli odjeću jer slijepo slijede modna 'pravila' i nemaju mašte, kaže Surguy

I dok većina žena kupuje odjeću slijedeći modne trendove i 'pravila' što se s čim nosi, Britanka Grace Surguy (34) pokušava izbjeći troškove koje smatra nepotrebnima. pa svoju garderobu dijeli sa suprugom Ryanom; njih dvoje tako svake sezone kupe odjeću koju oboje mogu nositi i tako, kažu, godišnje uštede na tisuće kuna... 

Menadžerica prodaje Surguy oduvijek, kaže, od svojih muških partnera posuđuje odjeću, a premda njene prijateljice za to ne žele ni čuti, tvrdi da većinu muških odjevnih predmeta - poput širokih vesti ili boyfriend fit traperica -  i žea može dobro isfurati.

- Kupnja samo muške odjeće je ogromna ušteda novca, ali nijedna moja prijateljica o tome ne želi ni razmisliti, jer slijepo slijede modna 'pravila' i nemaju mašte - rekla je Grace za The Sun.

Ella Dvornik pokazala kakvo tijelo želi imati i izazvala brojne reakcije pratitelja

1/10

Trenutno se, kaže, mogu pronaći odlične muške vrećaste hlače koje ženama stoje 'loose' (opušteno), što je, kaže, njoj baš cool, a uz to supružnicima svake sezone prepolovi račun za odjeću.

- Većina robnih marki ima hrpu uniseks odjeće, iako to ne ističu, pa treba dobro čitati i detalje u opisu proizvoda - kaže Grace, a  suosnivač modne stranice LovetheSales.com Stuart McClure kaže da je 'potražnja za unisex odjećom u zadnjih nekoliko mjeseci znatno porasla i da zbog toga sve više robnih marki u svojim kolekcijama nude i rodno neutralne komade'.

- Robne marke štede novac jer proizvode samo jednu liniju odjeće za oba spola, a ta se ušteda reflektira i na cijenama, pa štede i kupci - kaže McClure koji ima samo riječi hvale za modni izričaj 34-godišnje Surguy, te napominje kako bi bilo dobro da više žena o modi razmišlja poput nje. 

YouTube zabranio 'antivakserski' sadržaj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije