Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Trebam li sve otkazati?'

Dečko ju je zaprosio, a njoj se nije svidio način pa se premišlja: 'Trebam li se udati za njega?'

Shutterstock
22.10.2021.
u 12:27

Očekivala je malo posebniju prošnju...

- Nedavno sam se zaručila, ali sam ubrzo nakon toga počela preispitivati našu vezu - napisala je anonimna djevojka autoru knjige Sex (Rough Guides) ili Seks (Vodič ugrubo) i kolumnisti seks rubrike Metroa, Jamesu McConnachieu.

Razlog je, kaže ona, to što je njegova prošnja bila katastrofalna: rekao joj je otprilike da su im svi prijatelji već u braku i da nema razloga ni da oni predugo čekaju...

Prince Charles gorko je plakao i htio raskinuti zaruke s Dianom jer nisu bili kompatibilni

1/8

- Skupa smo pet godina i bili smo jako sretni, ali sad vidim da smo već neko vrijeme u kolotečini i uz njega se ne osjećam poželjno i nisam sretna - objasnila je djevojka i pitala što da napravi i treba li prekinuti zaruke iako je tek rekla "Da".

- Što više novca i vremena ulažete u organiziranje tog vjenčanja, teže će vam biti sve samo prekinuti - kaže McConnachie.

Jasno mu je, kaže, zašto ju je takva prošnja ostavila u nedoumici, no to je najmanji problem: s muškarcem za kojeg se uda bi trebala proživjeti život, 'dok ih smrt ne rastavi', a već je na početku u nedoumici.

- Razmislite o tome što vam točno smeta i što vas brine kad pomislite na brak s njim, ako treba zapišite sve negativne i pozitivne strane da lakše sagledate situaciju u kojoj ste se našli  - kaže, jer iako je obveza, brak bi barem trebao biti obveza prema osobi koju stvarno volimo i ne bi smo ga trebali tako preispitivati prije nego je uopće počeo. 

Zato je djevojci savjetovao da kaže zaručniku sve što je muči; a njegova će joj reakcija, kaže, najbolje reći treba li se za njega udati ili prekinuti s njim.

Kad zaruke pođu po zlu

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
15:21 22.10.2021.

princeza

TR
trabant7
12:59 22.10.2021.

Auuu, ova traži "dlaku u jajetu" i to nakon pet godina, možda je njemu kad čuje, najbolje petama dati vjetra dok je još vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije