Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomljeno srce

Mislio je da im je brak savršen, a onda se sve srušilo: Putem Facebooka saznao da ga supruga vara - i to ne s jednim…

shutterstock
20.10.2021.
u 14:30

Dobili su četvero djece, kupili kuću, podržavali jedno drugo u svemu... Činilo mu se, kaže, da im je obiteljski i bračni život zaista savršen.

Seth Megow, 33-godišnjak iz Valdoste u SAD-u prošao je kroz razvod - i to nimalo lak - pa je odlučio podijeliti vlastito iskustvo na blogu Love What Matters.

Naime, on i sada već bivša supruga Crissy bili su najbolji prijatelji koji su se zaljubili i vjenčali kada im je bilo 19 godina. Dobili su četvero djece, kupili kuću, podržavali jedno drugo u svemu... Činilo mu se, kaže, da im je obiteljski i bračni život zaista savršen. Sve do jedne večeri kada je sjeo za Crissyin upaljeni laptop...

Nije se odjavila s Facebook računa, a njegove sumnje u to da mu nije vjerna natjerale su ga da pogleda poruke. Imao je što vidjeti, supruga ga je varala i to ne s jednim muškarcem, već s nekoliko njih. 

Napisala pismo ljubavnici svog muža, ali nije očekivala ovo...

1/3

Počeo je sumnjati da nešto nije kako treba kada se udaljila i počela sve češće odlaziti u večernje izlaske iz kojih bi se vraćala u ranojutarnjim satima. Pokušao je s njom razgovarati, ali ona je kao izgovor navodila stres na poslu i želju za opuštanjem. 

Pokušao je pronaći opravdanje za njezinu nevjeru, ali sjetio se svega što je ukazivalo na nevjeru i shvatio je da to traje već dvije godine. "Kod kuće je zaključavala mobitel, plaćala je stvari gotovinom kako ne bih ušao u trag preljuba na osnovu izvještaja iz banke. Priznajem, razum mi je govorio da nešto nije kako treba, no tada sam još imao povjerenja u nju. Srce mi je nekako govorilo da me ona ne bi prevarila i da paničarim bez veze. Ali, nije bilo tako."

Osjeća se, kaže, izdano jer je radio sve kako bi joj olakšao dane i kako ne bi bila pod stresom, a ona je zapravo bila takva jer se zaljubila u nekog drugog. 

Rastali su se, ali još jedan mali šok je uslijedio - Crissy je sada u vezi sa ženom, prenosi Daily Mail.

Unatoč tome, Seth se fokusira na dobrobit djece i vlastito zdravlje, a na Facebook profilu je otkrio i da ima novu djevojku.

Gdje je nestao nachos umak od sira u kinima? Cinestar nam kaže: Za sve je kriva pandemija!

Komentara 1

MO
montello
22:22 21.10.2021.

kad pukne ljubav stiže sok i ljutnja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije