Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viralni hit

Dečko joj je pokazao snimku gdje u snu slini i hrče: 'Nikad više neću zaspati, zar tako izgledam?'

TikTok/ mmclane
15.01.2021.
u 10:28

Nije li ovo malo nezgodan položaj za spavanje?, pitao je netko u komentarima, a video sa šest milijuna pregleda pokrenuo je na TikToku i raspravu o najboljim i najgorim položajima za dobar san

Neke se djevojke i u dugim vezama svojski trude u svakom trenutku izgledati ženstveno i biti u svom najboljem izdanju pa je jedna korisnica pod imenom realavalouiise na TikToku nedavno podijelila video u kojem kaže kako pred dečkom - nikad ne jede jer to 'nije damski'!

No premda uvijek ima takvih ekstrema i cura koje kraj svojih partnera nisu nikad opuštene, većina se ipak nasmije na neke neobične i smiješne situacije. 

@mmclane

i’m so pretty ##greenscreenvideo ##fyp

♬ original sound - Sofie Lafratta

Jedna je djevojka na TikToku pokazala snimku koju je njen dečko snimio, a na kojoj spava s otvorenim ustima i glasno hrče.

- Nikad više neću zaspati - našalila se, a komentirala je i 'kako je lijepa'. Njen je video s više od šest milijuna pregleda postao viralan, a većina je korisnika cijenila što se djevojka ne libi sa svima podijeliti i svoje 'loše izdanje'.

Hoće li Danteove kosti nakon 700 godina biti preseljene u njegov rodni grad?

1/4

- Nije li ovo malo nezgodan položaj za spavanje? - pitao je netko u komentarima, a video je među curama pokrenuo i raspravu o najboljim i najgorim položajima za dobar san.

- I ja spavam na prsima i slinim sa strane - našalila se jedna djevojka, a druga je komentirala kako se jasno vidi da spava mirno, kao da nema niti jednu brigu, prenosi Mirror.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike.

Objavljuje Večernji list u Srijeda, 13. siječnja 2021.
Ključne riječi

Komentara 2

AN
Anđeo
19:15 15.01.2021.

Puno bi se njih uplašili da se vidu dok spavaju 😂😂😂

MO
montello
18:13 15.01.2021.

zezao se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije