Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispričala mama na TikToku

'Cijeli dan sam šetala u kratkom topiću, da naučim kćerku da treba voljeti svoje tijelo'

majčinstvo
Pixabay.com
05.07.2021.
u 14:30

Sama sam sebi davala komplimente iako se nisam baš izvrsno osjećala i naglas sam govorila kako dobro izgledam, jer bih voljela da se i ona tako jednog dana osjeća, kaže ova mama

Nedavno sam shvatila da svoje nezadovoljstvo oko izgleda prenosim i na svoju 11-godišnju kćer, te da ju nesvjesno učim da i sama svoje tijelo promatra kritički, rekla je nedavno mama Ariella na svom TikTok računu @mermaidmomarielle.

Ispričala je da je sa svojom kćerkom jedno jutro dok se spremala za izlazak birala što odjenuti, a na sebi je imala kratko rezani top. Djevojčica joj je rekla da bi trebala u tome izaći, a ona je zastala - da joj ne izleti da se u takvoj odjeći ne osjeća dobro.

- Ne znam baš... - rekla sam, a ona će na to: 'Zato što ti se ne sviđa tvoje tijelo?' - ispričala je Ariella.

Budući da nije, kaže, htjela da njena 11-godišnjakinja uopće koristi takve izraze i da bude opterećena s tim da nešto na njoj ne izgleda dobro, obukla je taj prekratki topić i u njemu izašla.

@mermaidmomarielle

They notice so much more than we realize #parenting #bodyimage #raisinggirls #AerieREAL #dobetter #fatphobia

♬ original sound - Arielle

- Cijeli sam dan sama sebi davala komplimente i naglas govorila kako mi je tijelo super; jer bih voljela da se i ona jednog dana tako osjeća - rekla je.

Iako joj, kaže, nije bilo baš ugodno u odjeći u kojoj joj se vidi pupak, misli da je držanje te lekcije bilo njena roditeljska dužnost.

- Svaka čast, stvarno ste super mama! - komentirala je jedna pratiteljica, a neke su  žene podijelile kako one doživljavaju svoje mame i njihov odnos prema vlastitom izgledu. 

Nina Badrić 49. rođendan proslavila radno u Splitu, a ovako su je domaćini iznenadili

majčinstvo
1/12

- Moja je mama prekrasna, ali je definitivno dok sam ja odrastala imala problem sa svojim tijelom i to nije ni pokušavala od mene sakriti - napisala je jedna Tiktokerica koja kaže da je najveći kompleks njene mame bio to što je niska - pa se osjećala loše kad ju je prerasla već u svojoj 13. godini.

- Moja je mama uvijek kritizirala svoje tijelo, pa sam odrastajući bila itekako svjesna sebe i svojih fizičkih nedostataka - podijelila je druga žena i napomenula da također radi sve da se njena kći nikad zbog nje tako ne osjeća..., prenosi Metro.

Oni su par s najvećom razlikom u visini: Supruga je viša 53 centimetra!

 

 

Komentara 1

Avatar Od Drine do Jadrana
Od Drine do Jadrana
23:19 05.07.2021.

vidil sam vas v parku. ćerka je išla s škarniclom na glavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije