Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠE MORE

Čak i da dobiju na lotu, Hrvati bi opet ljetovali na Jadranu

ljetovanje-novi
Arhivska fotografija
22.10.2009.
u 20:01

Naši građani najljepšim otocima smatraju Brijune, Hvar, Krk, Brač i Korčulu, a plažama bolski Zlatni rat, paško Zrće i plaže Makarske rivijere.

Hrvatski su građani vrlo ponosni na prirodne ljepote Lijepe Naše, 60 posto ih smatra da je Hrvatska u tome iznad konkurencije, devet od deset ljetuje na domaćem moru, a većina bi zadržala tu naviku čak i da dobije na lotu.

Istodobno, velika većina misli da ih se na Jadranu tretira kao – ovce za striženje. Sažetak je to internetske ankete austrijske agencije za istraživanje tržišta MindTake na uzorku od 520 ljudi.

Čak dvije trećine hrvatskih građana smatra da na odmoru plaća previsoke cijene. Svaki četvrti ispitanik želi vidjeti strožu državnu kontrolu cijena te naplaćivanje visokih kazni poduzetnicima koji krše propise. Naši građani, inače, najljepšim otocima smatraju Brijune, Hvar, Krk, Brač i Korčulu, a plažama bolski Zlatni rat, paško Zrće i plaže Makarske rivijere. Među stranim turistima najviše vole Nijemce, a najmanje Slovence i Srbe.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
13:01 23.10.2009.

Priče za malu decu i sirotinju koja nije u stanju da se prehrani od početka do kraja meseca , svako ko ima para nikad se više ne vraće na hrvatsko primorje !

RE
respeckt51
21:29 22.10.2009.

Sve napisano u ovom clanku je prava istina. Tako treba i ostati.

AG
Agramer198
19:15 23.10.2009.

accide imaš pravo zakaj ići na Jadransko kad se može na srpsko... ups, toga nema...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije