Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bijeli zubi u samo nekoliko dana! Kako se sami možete riješiti kamenca

Bio2You
31.05.2021.
u 14:44

Nitko ne voli ići stomatologu i radije bismo to preskočili, ali zato što želimo imati zdrave zube, što jednostavno nije moguće bez redovitih posjeta. Zubni kamenac najveći je krivac za mnoge probleme u usnoj šupljini - neugodan zadah, upale i krvarenje desni uzrokovane su plakom zbog loše oralne higijene.

Svi želimo lijep osmijeh i prije svega zdrave zube. Redovito čišćenje zubnog kamenca potrebno je da bi se održali zdravi zubi, jer zubni kamenac može uzrokovati upalu i krvarenje desni te zadah iz usta. Redovita čišćenja pružit će vama i vašem stomatologu trajno zadovoljstvo.

Plak je mekani, bezbojni sloj koji nastaje na našim zubima i desnima, a sastoji se od bakterija. Kasnije se stvrdne i pretvori u kamenac koji stomatolog mora ukloniti najmanje dva puta godišnje.

Srećom, postoji proizvod koji vam može pomoći da se riješite kamenca u vlastitoj kupaonici i smanjite broj posjeta stomatologu.

Zubna pasta Bio2You uklonit će kamenac i spriječiti stvaranje novog kamenca, dok će zubi ostati glatki, sjajni i bez naslaga.

Kako djeluje?

Zubna pasta Bio2You napravljena je od hidroksiapatita i certificirana je za stomatološku i oralnu uporabu i dizajnirana je za cjelovitu njegu usne šupljine. Nije abrazivna, već alkalna, jer djeluje izmjenom iona i neutralizira pH vrijednost zuba, što uzrokuje razgradnju zubnog kamenca, dok zube njeguje dobrim mineralima poput kalcija, kalija i magnezija, što također smanjuje vjerojatnost pojavljivanja naslaga plaka.

Ovaj potpuno prirodni pripravak bez dodanog fluorida nema ukusa ili mirisa, pa je prikladan za noćnu i jutarnju upotrebu na desnima, gdje je izuzetno koristan, i čini ih jačima i otpornijima. Mogu ga koristiti i djeca.

Recite zbogom lošem zadahu i krvarenju desni

Nažalost, većina ljudi će se tijekom svog života susresti s parodontitisom, možda najozbiljnijom bolesti desni, koja često dovodi do gubitka zuba. Simptomi parodontitisa uključuju upaljene, povučene i krvareće desni i slabe zube. Redovita uporaba zubne paste Bio2You spriječit će ove probleme i održat će zdravlje zuba i lijep osmijeh.

Zubni kamenac prepun je bakterija koje uzrokuju zadah iz usta, a čišćenje zubnog kamenca dva puta godišnje dugoročno nije dovoljno. Zubni kamenac se nakuplja u roku od 48 sati od jela i pića i nastavlja se graditi svaki dan. Redovitom upotrebom paste za zube Bio2You spriječit ćete nakupljanje kamenca, dah će vam biti ugodan i više se nećete brinuti imate li žvakaću gumu ili sprej pri ruci.

Uz to, zahvaljujući svojoj jedinstvenoj strukturi, pasta za zube Bio2You jača vaše desni i sprečava njihovo slabljenje - možete je nanijeti na zubno meso kad znate da dugo nećete piti (na primjer, navečer prije odlaska u krevet ili dok gledate TV). Već nakon nekoliko dana primijetit ćete promjenu jer će vam se desni povući za čak 1 mm (što je doživjela većina korisnika). Krvarenje će prestati, desni će imati zdravu ružičastu boju, a zubi neće biti slabi.

Sjajni zubi i blistav osmijeh

Osim što ima važan utjecaj na zdravlje zubi, pasta za zube Bio2You također utječe na izgled zuba. Sprečavajući nakupljanje plaka i kamenca, redovita uporaba zubima će dati glatki, sjajni izgled potreban za šarmantan osmijeh na koji nitko neće ostati ravnodušan.

Zahvaljujući prirodnom sastavu i nevjerojatnoj učinkovitosti, zubnu pastu Bio2You odobravaju i preporučuju mnogi stomatolozi.

Nemojte propustiti 24-satnu posebnu akciju

Ako želite sami isprobati zubnu pastu Bio2You i sami se uvjeriti koliko je učinkovita ili ako želite dati nešto korisno svojim najmilijima, iskoristite posebnu promotivnu ponudu u trajanju od samo 24 sata u kojoj možete dobiti zubnu pastu Bio2You s 50% popusta!

Jedan paket zubne paste Bio2You Hrvatska dovoljan je za 2 mjeseca redovite uporabe, a budući da bi svaki član obitelji želio imati svoj vlastiti, Bio2You je pripremio i veća pakiranja po pristupačnim cijenama i uz besplatnu dostavu po cijeloj Hrvatski! Plaćanje je moguće po preuzimanju ili karticom.

Kako možete naručiti?

Zubnu pastu možete naručiti na službenoj web stranici Bio2You Hrvatska.

Kliknite ovdje za narudžbu s 50% popusta

Napomena: Promocija je dostupna samo 24 SATA i ograničena je na 3 komada po kućanstvu!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije