Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična ljubav

Baka (81) udala se za muškarca (36) pa otkrila kako im izgleda život: 'Nosi me po stepenicama, reže mi nokte...'

Facebook
07.11.2020.
u 07:00

Iako su stupili u brak, Iris i Mohamed prisiljeni su biti odvojeni dok se Iris bori s osiguravanjem vize za svog bračnog partnera kako bi mogli zajedno živjeti u Velikoj Britaniji.

Iris Jones (81) iz Velike Britanije udala se za Mohameda Ahmeda Ibrihama (36) u studenome prošle godine nakon što ga je 2019. upoznala na Facebooku. Otišla je Mohamedu u Egipat kako bi se par mogao upoznati prvi put te vjenčati, a od tada Iris redovito iskazuje ljubav prema svom muškarcu putem društvenih mreža, kako piše The Sun.

U novoj objavi na Facebooku Iris je otkrila što njoj znači ljubav te pružila uvid u njezin suživot s Mohamedom. 

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

Foto: Facebook/TS Auris

"Ljubav je kad vam onaj koga volite reže nokte. Kad vas onaj koga volite odnese na drugi kat kad se lift pokvari. Kad provede sate tražeći mobitel koji ste ostavili u Uberu. Ljubav je kad onaj kojeg volite spava na bolničkom podu i odbija vas napustiti dok se oporavljate od pada. Kada bez problema sluša moje prigovaranje o vrućini u Egiptu", napisala je u svojoj objavi.

Na kraju objave dodala je da su Mohamedovo strpljenje, razumijevanje, odlučnost, briga i pažnja prema njoj upravo razlog zašto ga toliko voli.

Iris se razvela od svog bivšeg supruga prije četrdeset godina, a s njime ima dva sina koji su prvo bili skeptični oko njezine veze s Mohamedom, ali Iris kaže da su promijenili mišljenje nakon što su ga upoznali.

Foto: Facebook/TS Auris

Iako su stupili u brak, Iris i Mohamed prisiljeni su biti odvojeni dok se Iris bori s osiguravanjem vize za svog bračnog partnera kako bi mogli zajedno živjeti u Velikoj Britaniji. Budući da nije sigurna kada će se ponovno vidjeti, Iris kaže da im odvojenost teško pada.

– Imam dane kada cijelo vrijeme samo plačem. Odvojena sam od nekog koga volim i to je jako teško. Nemam vremena ovako provoditi naš brak i njegovi odvjetnici to znaju – ispričala je.

Mohamedu, koji je 45 godina mlađi od Iris, ova odvojenost teško pada, ali je zahvalan što je uopće upoznao svoju suprugu. – Bio sam vrlo nervozan, ali u trenutku kad sam je pogledao, znao sam da je to prava ljubav. Jako sam sretan čovjek što sam pronašao ovakvu ženu – rekao je.

Djevojčicu (6) u Njemačkoj kaznili zbog prebrze vožnje!

 

Ključne riječi

Komentara 38

AR
ArutaGaGuta
11:07 28.05.2021.

bolesno...ali kad pročitaš riječ "viza" onda je sve jasno...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
12:27 28.05.2021.

Ljubav ne poznaje granice, al ih viza poznaje jako dobro!

ON
onjko
12:38 28.05.2021.

Malo je neobično, ali 100 puta gore mi je da se dvojica muškaraca vjenčaju i da još usvajaju djecu. Ovi su bar hetero.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije